Preživio užas

TRENUCI STRAVE Bacili su se na tlo i puzali prema stražnjim vratima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brat bubnjara grupe 'Eagles of Death Metal' opisao je napete trenutke kada je započeo masakr u dvorani Bataclan.

Julian Dorio bubnjar je grupe 'Eagles of Death Metal' koja je održavala koncert u dvorni Bataclan u Parizu kada su naoružani muškarci upali u salu i započeli s nevjerojatnim masakrom.

Pogledaj i ovo showbuzz VELIKA TRAGEDIJA NAPAD NA KONCERTU BENDA KOJI JE TREBAO NASTUPITI U ZAGREBU Supruga bubnjara: 'Nazvao me da mi kaže da me voli'

STRAVIČNO Trenutak kada je u prepunoj dvorani Bataclan nastao pakao

Julian se uspio javiti svojoj obitelji,a njegov brat Michael Dorio opisao je za 'Atlanta Journal-Constitution' što se događalo u kaosu koji je nastao kada su teroristi krenuli u svoj krvavi pohod.

'Vidjeli su muškarca s automatskom puškom', reako je Michael. Iako u prvom trenutku nisu znali što se događa jer zbog snažnih reflektora nisu mogli vidjeti dvoranu, nakon što su začuli buku automatske puške sve im je bilo jasno.

MINUTE UŽASA Obračun policije i terorista uhvaćen kamerom

Bacili su se na tlo i puzali prema stražnjem izlazu iz dvorane. Nitko od članova benda nije bio ranjen. Trčali su ulicama Pariza dok nisu naišli na prvu policijsku postaju. Tamo su pronašli zaklon i nazvali svoje obitelji. Michael je nagalsio kako je obitelj proživljavala teške trenutke kada su im počele pristizati poruke prijatelja koji su se raspitivali o Julianu.

Srećom, po Juiliana i njegovu obitelj on je izvukao živu glavu. Zanimljivo je i to kako Julian nije stalni član benda, bio je pozvan kao pojačanje tijekom turneje po Europi.

 

A photo posted by Julian Dorio (@coolranchdorio) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene