Legendarni glazbenik

Željko Bebek vratio se s američke turneje: 'Najbolji sam u ljubavi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Željko Bebek nedavno se vratio s turneje po Sjedinjenim Američkim Državama gdje je nastupao sa svojim prijateljem Halidom Bešlićem. U otvorenom razgovoru za inMagazin poznati je pjevač među ostalim povjerio čime je osvojio suprugu Ružicu i koliko uživa u očinstvu. Ekskluzivno poslušajte i pjesmu 'Prvak svijeta' za koju tvrdi da će ubrzo postati hit.

Jedan od šampiona dugovječnosti i uspješnosti na glazbenoj sceni, Željko Bebek, ima novu pjesmu koju je napravio u suradnji s Branimirom Mihaljevićem. 'Prvak svijeta' ime je skladbe koja pamtljivom melodijom osvaja na prvu. A u čemu se popularni glazbenik smatra najboljim?

Pogledaj i ovo In Magazin: Miraj Grbić - 4 sve duža lista Prednosti i mane očinstva u zrelim godinama: ''Kad u 50-ima dobiješ djecu, kad si prošao sve, puno sigurnije gledaš na to što imaš''

'U ljubavi! Zato što se uvijek dam lijepo predati, dam se zavesti i voljeti. Volim pružati sve', otkrio je Bebek pred kamerama inMagazina.

Detalji o slavnom Ex YU bendu izašli u javnost!

Kako kaže, s glazbom je u ljubavnoj vezi nevjerojatne 54 godine, otkako je osnovao prvi bend u srednjoj školi.

Bivši frontman Bijelog dugmeta, a kasnije uspješan solist, nakon više desetljeća uspješne karijere i dalje žari i pali glazbenim pozornicama. Upravo se vratio s turneje po SAD-u, gdje je nastupao s velikim prijateljem Halidom Bešlićem.

Kako je bilo na turneji i tko ga je putem pratio, otkrijte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene