'Došlo je vrijeme'

Legenda narodne glazbe ženi 30 godina mlađu Zagrepčanku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da se Zagreb i kralj meraka vole javno, nikad nije bila tajna. Pogotovo otkad je Haris ljubav pronašao upravo u našoj metropoli s 30 godina mlađom dizajnericom. Na vjenčanje su stigli i neki poznati gosti...

Poznati pjevač Haris Džinović i njegova odabranica Melina Galić spremno su pozirali za kamere na večeri s prijateljima uoči njihovog vjenčanja u Dubrovniku. Među uzvanicima je i slavna bivša supruga vlasnika Formule 1, Slavica Ecclestone.

Pogledaj i ovo Haris i Melina Džinović ekskluzivno za in magazin! Haris Džinović pred našim kamerama prvi put otkrio razloge kraha svoga braka, evo što je kumovalo raspadu!

Zakleti neženja ženi 30 godina mlađu: 'I Clooney će jednom čučnut'

Nekad zakleti neženja, Haris je danas brižan otac kćerkice Đine i sina Kana, na koje je iznimno ponosan. 63-godišnji Sarajlija tako će napokon ovjekovječiti svoju vezu.

'Istina je da ćemo se vjenčati. Konačno je i za to došlo vrijeme. Ceremonija će biti u Dubrovniku na brodu. Prisustvovat će samo 20 uzvanika. To su nama dragi ljudi. Ne mogu otkriti tko će mi biti kum. Naravno, neće biti medenog mjeseca. Kakvo putovanje nakon što zajedno živimo 11 godina. Ovo je samo čista formalnost', rekla je legenda narodne glazbe za Dnevni avaz.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene