Veliki uspjeh

Pred povijesni trenutak – 'Ne mogu sebe gledati na platnu!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U nedjelju je crvenim tepihom filmskog festivala u Cannesu prošetala i ekipa hrvatskog filma 'Zvizdan' redatelja Dalibora Matanića.

U službenom programu najutjecajnijeg filmskog festivala na svijetu, onog u Cannesu, ove godine prvi je put uvršten hrvatski film. Radi se o filmu 'Zvizdan' redatelja Dalibora Matanića, a filmska ekipa 'Zvizdana' u nedjelju je prošetala canneskim crvenim tepihom, kada je film predstavljen.

Pogledaj i ovo Dalibor Matanić "događalo se desetljećima" Hrabar istup naše scenaristice o iskustvu s Matanićem, javno je objavila gnjusne poruke koje joj je slao i još uznemirujućih detalja

Veliki uspjeh hrvatskog filma – 'Zvizdan' ide u Cannes!

U Cannesu je i Nives Ivanković, zvijezda filma koja je prvi put u Cannesu. 'Nikada nisam očekivala da ću hodati canneskim crvenim tepihom, naravno da sam uzbuđena', otkrila je Nives pred kamerama inMagazina.

'Ovo je povijesni trenutak hrvatske kinematografije', uzbuđeno je dodala naša glumica koja će večeras zablistati u glamuroznoj haljini Matije Vujice.

Nives suradnju s Daliborom Matanićem ističe kao jednu od najdražih, a kako se pripremala za crveni tepih, provjerite u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene