Brena je svjedok

Zvijezda ex-Yu ima sina u Americi? Njegova bivša sve ispričala

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glazbenik čija je popularnost među poklonicima narodne glazbe na području bivše Jugoslavije traje više od četiri desetljeća, posljednjih je mjeseci iz sasvim drugih razloga top tema srbijanskih medija.

Šuškanja o tome da ima izvanbračno dijete, Miroslava Ilića prate već nekoliko godina. Pjevač je informaciju svojevremeno demantirao, no posljednjih tjedana priča je dobila nastavak.

Pogledaj i ovo Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) skoknula do hrvatske Divna crna žena Kiće Slabinca uživa na našoj obali, doputovala je iz SAD-a kako bi na sudu dokazala da je Miroslav Ilić otac njezina sina

Jelena Karleuša misli kako je osim Kim Kardashian - imitira i Beyonce

Srbijanski mediji objavili su ispovijest Mirjane Antonović koja tvrdi da je Miroslava upoznala 1984. godine za vrijeme njegove turneje po Americi. Upoznala ih je kaže Lepa Brena. Tada je počela njihova dvogodišnja veza iz koje su dobili sina Devina, danas 30-godišnjaka no Ilić o tome ne želi čuti.

A činilo se da slavuj iz Mrčajevaca, kako mu tepaju srbijanski mediji, sa suprugom Gordanom pune 44 godine živi u skladnom braku bez skandala. Roditelji su dvoje djece, i imaju unuke. Ženu koja tvrdi da imaju zajedničkog sina naziva psihopatkinjom koja mu želi uništiti život. Mirjana Antonović o vezi s Ilićem i sinu progovorila je tek nakon što ju je pjevač javno izvrijeđao.

I Lepa Brena zna o velikoj tajni

Njihovu vezu Mirjana potvrđuje i brojnim zajedničkim fotografijama iz vremena veze na kojima se vidi njihova bliskost. Par na njima razmjenjuje nježnosti, a na nekim fotografijama tvrdi Mirjana već je bila u sedmom mjesecu trudnoće. Nakon što ju je Ilić ostavio vrativši se službenoj supruzi Mirjana se udala za muškarca koji je njezinog sina priznao kao svojeg.

Srpska porno zvijezda Anđela Mitkovski oglasila se o filmiću koji je snimila s 18 godina

Mirjaninu priču potvrđuje i Lepa Brena koja je znala ovu veliku tajnu, a s kojom Ilić godinama ne razgovara. 30-godišnji Devin sada ustraje na DNK analizi kojom želi potvrditi da je Ilićev sin, no pjevač testiranje odbija. Inače, Devin je identitet svojeg oca doznao tek 2008. godine. Od tada ga bezuspješno pokušava upoznati. U pratnji svoje majke Mirjane u kolovozu će navodno doputovati u Srbiju. Majka i sin traže da se slučaj jednom zauvijek riješi.

'Osoba ne mora pristupiti utvrđivanju očinstva, ali u tom slučaju će sud to cijeniti prilikom donošenja svoje odluke i naravno da će se smatrati da je netko otac ako odbije se podvrgnuti analizi utvrđivanja tkiva. U slučaju, ukoliko je riječ o iznošenju nekakvih neistina i kleveta na štetu neke takve javne osobe, naravno da ima pravo na moralnu i materijalnu satisfakciju', kaže odvjetnik Nenad Škare.

Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene