bez ustručavanja

Ljuta Maja obrušila se na estetskog kirurga: "Jesi ćorav? Kako te nije sram?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U svijetu poznatih i slavnih konkurencija nikada ne miruje. Imperativ je uvijek izgledati sjajno. I premda im danas rijetko tko može zamjeriti na izgledu i stilu, neki nisu uvijek briljirali.

Počeci karijere mnogim su damama bili pravi izazov. Maju Šuput s početka karijere mnogi bi teško prepoznali – od plesačice u spotu tada popularne Veline i domaće inačice slatke Britney Spears do opake igračice.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

"Ona je zaista od jednog veselog djevojčurka postala pravi seksi komad na opće veselje njezinih fanova", kaže dizajnerica Matija Vuica. Maja se itekako promijenila i malo nadogradila. O zahvatima nikada nije lagala, s nekima je kaže i malo pretjerala."Prvi put sam to napravila za spot 'Nevaljala', ali to sam pretjerala", kaže Maja.

Puno radi na svojem izgledu, teše se u teretani skoro svaki dan, a tlak joj dižu oni koji joj u liječnički karton dopisuju zahvate koje nije obavila – kao primjerice da je doradila obraze. "Kako te nije sram izreći nešto što nije istina i još se potpisati kao doktor. Ja to ne kužim. Jesi ćorav, jesi glup?" pita se Maja pa poručuje "nema mlohavo, nema labavo".

Mlohava nikada nije bila Sandra Perković. Štoviše, jaku kao stijenu, Sandru su svi doživljavali samo na sportskom terenu te kao pomalo muškobanjastu. A onda se odjednom Sandra krenula igrati s modom i sve je ostavila bez teksta.

"Konačno je gledamo kao neku divu koja je počela pratiti modu", kaže Vuica. Za modni procvat zaslužna je njezina prijateljica Aleksandra Dojčinović, a i promjena frizure itekako je pridonijela preobrazbi. Komplimenti pršte sa svih strana.

Promjene frizure učestale su kod Lejle Filipović. Rijetki su oni koji se sjećaju da je bivša misica nekad imala dugu kosu. Od 1998. kada se predstavljala u Sun Cityu do danas dosta se toga promijenilo. I dodana vrijednost na operaciju devijacije septuma učinila je svoje. Danas su joj najjači aduti elegancija i profinjenost, a vrijeme kao da je stalo. Bez ijedne bore, savršena tijela izgleda bolje od djevojaka u dvadesetima. "Kod nje sve štima, vrlo je lijepa žena", kaže kustos Josip Tešija.

Malo koja zvijezda lutala je stilskim stazama poput Indire koja danas i sama umire od smijeha kada vidi kombinacije s početka karijere. Bilo je tu svega – crvene kose, smeđe kose, perika i evo sad plava koja je najduže. Era dancea, čini se, bila je pogubna. Kilometri lošeg satena, šljokica i perja danas su nezamislivi.

"Imala sam zelenu kričavu košulju koju sam posudila u butiku jer se nije imalo novaca. Imao si samo volju i želju da nešto napraviš u životu", kaže Indira.

Kada je pjesmu "Dalmatinka" pjevala davne 93. rijetko tko je mogao predvidjeti da će postati modna ikona. Od faze djevojke sa sela, plave kose do ženstvenog stila, Severina je uistinu prošla najviše preobrazbi. "Od bucmaste curice, divne slatke Dalmatinke, do seksi pravog komada", kaže Matija.

Oko njezine preobrazbe iz malo u manje diglo se najviše prašine. Iako ni na početku karijere nije previše skrivala, bujni se atributi Lidiji Bačić zamjeraju, mada smo gotovo sigurni da je puno više onih koji su jedva dočekali da se oslobodi do kraja. "Mislim da to namjerno radi kako bi poboljšala svoj posao. I zato joj skidam kapu", ističe Matija Vuica. U kaktus-kostimu ili bez njega, posve je sigurno da Lidija svima bocka maštu. A promjena iz smeđe u plavu dobro joj pristaje.

U moru istih nečim se treba istaknuti. Zajednički nazivnik naših dama jest da su to sve jako lijepe žene i bez obzira na gafove u prošlosti ili preobrazbe koje tek slijede, zasad nijedna nije pretjerala do te mjere da treba promijeniti sliku na osobnoj kao što je slučaj brojnih njihovih inozemnih kolegica.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene