Objavila znakovitu poruku

Kakav komad! Lijepa Sandra oduševila obožavatelje fotkom u kupaćem kostimu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sandra Perković 'istesala' je svoju liniju do savršenstva, a sada je svojim obožavateljima na Instagramu pokazala kako izgleda kada uživa na plaži.

Dvostruka dobitnica Olimpijske medalje Sandra Perković za uživanje u moru i suncu odabrala je trendovski kupaći kostim kojim je naglasila skladnu liniju, a taj se prizor jako svidio njezinim obožavateljima. "Poslije svake oluje nasmiješit će se sunce, za svaki problem postoji rješenje, a neophodna dužnost duše je da bude dobro raspoložena", napisala je u opisu 'fotke' koja joj je donijela mnoštvo lajkova i komplimenata.

Pogledaj i ovo Sandra Perković - 4 Pravo osvježenje! Novopečena gospođa Elkasević osim prezimena nakon udaje još je nešto promijenila: ''Super slatko!''

Inače, Sandra je prije nekoliko mjeseci objavila jedan selfie zbog kojeg su je mnogi počeli uspoređivati s Khloe Kardashian koja je drastično smršavila. 

 

"After every storm the sun will smile; for every problem there is a solution, and the soul's indefeasible duty is to be of good cheer." #Sun #FreeAfternoon #TeamSP #SamoJakoNemaLabavo #Medulin

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

 

#LeiLouGirls

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene