slažete li se?

TOP 5 najzgodnijih hrvatskih političara – Šarmantni, muževni i (pre)lijepi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Našim smo gledateljicama i čitateljicama dali zadatak - izabrati najzgodnije domaće političare. Nakon dugotrajnog vijećanja imamo TOP 5.

Saznali smo koji je političar poput manekena za muška odijela, koji je prelijep za politiku te koji se ne pojavljuje u javnosti bez šminkera i stilista. Listu domaćih političara koji simpatije dama osvajaju svojim šarmom, muževnošću, čvrstim stavom, ali i ljepotom, snimila je naša ekipa inMagazina.

Što je političar zgodniji, šarmantniji, muževniji i seksualno poželjniji, to su veće šanse da dobije naš glas. 'Mi smo vizualna bića. Primjerice kad gledamo o politici i političarima na televiziji ali i općenito, mi prvo njih gledamo pa onda uočimo kako oni govore, kako komuniciraju, i tek na kraju nam je stalo što ustvari oni predlažu i za što se zauzimaju', ističe PR stručnjak Božo Skoko.

Pogledaj i ovo Komercijalizacija vjenčanja (Foto: Dnevnik.hr) 500 mil. funti od vjenčanja Oni imaju recept kako: "Kraljevska obitelj zaradit će za dva Pelješka mosta"

TOP 5 najzabavnijih zvjezdanih tračeva koji su obilježili ljeto 2015

A to političari itekako dobro znaju i koriste. Neki su otišli i korak dalje pa su angažirali stiliste, šminkere, čak i učitelje glume. 'Jer svi vole vidjet kad se netko lijepo obuče jer ćemo i mi muški primijetit ako se netko lijepo nosi, lijepo obučen, reći ćemo ovo mu dobro stoji a kamoli ne žene', kaže PR stručnjak Krešimir Macan.

Evo i naše TOP LISTE najzgodnijih domaćih političara obučenih za osvajanje glasova nježnijeg spola zavodničkim taktikama.

5. Gradonačelnik Metkovića Božo Petrov

Za muškarce kažu da su najefikasniji u svojim tridesetima. Ovaj 35-godišnji psihijatar dobro barata riječima, a žene osvaja svojim odlučnim stavom i prodornim pogledom.

4. Ministar obrane Ante Kotromanović

Niz državnih odlikovanja dokaz je da vrela vojnička krv kola venama našeg ministra. Visok i markantan brigadir, spreman spasiti svijet poput Supermena, čest je gost u snovima mnogih pripadnica nježnijeg spola.

3. Međunarodni tajnik HDZ-a Miro Kovač

Ne stoji samo ženama lijepo rupica na bradi. Dame su odabrale da bi s ovim diplomatom, koji govori pet stranih jezika, rado diskutirale o gorućim temama na romantičnoj večeri uz svijeće.

2. Ministar turizma Darko Lorencin

On voli jedriti, kuhati i putovati, a prodorne plave oči, bradica i nestašni pramenovi podsjećaju na glavnog glumca neke romantične komedije.

1. I najzgodniji domaći političar, presudile su dame, je Ranko Ostojić

Ministar unutarnjih poslova u sretnom je braku, ima dva sina, a dame šarmira svojim neformalnim pristupom, ali i pokojim sijedim pramenom.

Bez obzira na to je li vas neki političar šarmirao svojim izgledom, finim manirama ili muževnim stavom, prije nego što zaokružite njegovo ime na glasačkom listiću, ipak poslušajte i za što se zalaže! Pogledajte sve u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene