Dnevna doza

TOP 5 TRAČEVA: O čemu se šuškalo i - ima li istine?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo ljestvicu najzabavnijih zvjezdanih tračeva koji su obilježili ljeto 2015.

Trač broj 5 - Lepa Brena stradala u prometnoj nesreći! Ovaj trač seže još u ljeto 2014., kada se medijima i cijelom regijom, poput epidemije, proširila vijest da je Lepa Brena ''stradala''. Nesreća je bila obavijena velom tajne pa se nagađalo kako je to Lepa Brena slomila obje ruke. Špekuliralo se o prometnoj nesreći, da ju je netko gurnuo niz stube i tko zna kakvi su sve scenariji nastajale, prenoseći se gluhim telefonom. Istinu je tek ovog ljeta ispričala glazbena diva. Spotaknula se o postolje suncobrana.

 

A photo posted by Lepa Brena (@jednajelepabrena) on

Pogledaj i ovo Severina Sve je pratila! Severina objavila niz poruka birača koji su se požalili na probleme na biračkim mjestima: ''Ovo je doslovno krađa glasova!''

Trač broj 4 pokrenula je sama Nina Morić. Zagrebačka manekenka s milanskom adresom na društvenim je mrežama objavila nimalo ugodnu fotografiju, na kojoj izgleda kao da bez svijesti leži u kupaonici. Među njezinim je obožavateljima zavladala panika pa su se počeli širiti tračevi da je pokušala samoubojstvo ili da se napila i pala u komu... Ubrzo je kontroverzna ljepotica stišala buru i objavila da je to bila samo njezina neslana šala. I u jednom intervjuu za inMagazin priznala je da često griješi.

Trač broj 3 - Danijela Martinović teško bolesna! Kada je ovog ljeta poznata Splićanka dva dana provela u jednoj zagrebačkoj bolnici, proširili su se tračevi da je teško bolesna. Pripisivale su joj se različite dijagnoze, no lavina tračeva brzo je zaustavljena. Pjevačica je obznanila o čemu se radi. 'Da odmah razbijemo mistifikaciju, radi se o Vertigu, poremećaju centra za ravnotežu koji je nelagodan, neugodan ali hvala Bogu nije opasan nego se treba malo više odmarati, treba se posvetiti malo više sebi da dođemo do uzroka da bi to doveli pod kontrolu', rekla je.

 

Dragi moji prijatelji , fanovi, sve precool cure koje me pratite i svi naj hot fajeri koji imate stila , danas na svoj rodjendan poklanjam vam svoju novu pjesmu i novi spot za pjesmu LOPOVE!!! Darujem vam ga od srca svi na youtube pa pogledajte i javite kako vam se svidja.

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Trač broj 2 - Maja Šuput zaljubljena u tamnoputog muškarca! Kada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima Maja pozira u zagrljaju tamnoputog Apolona nije trebalo mnogo vremena da joj javnost pripiše novu ljubavnu vezu. Budući da Maja ne krije da je godinama solo igračica, ova, mnogima očito nebična kombinacija, bila je prilično sočna tematika za raspravljanje na trač partijama diljem zemlje.

Trač broj 1 - Severina mijenja vjeru. Nakon što je u javnost dospjela informcija da se Seve zaljubila u mlađahnog Srbina Igora Kojića, ne prestaju šuškanja i špekulacije o njihovu ljubavnom životu. Jedan od sočnijih tračeva iz široke lepeze priča koje ih prate je i ta da Severina mijenja vjeru kako bi mogla svoju ljubav ozakoniti i pred Bogom u pravoslavnoj crkvi. Za sada se zna kako se par već vjenčao, a izgleda kako će slavlje za prijatelje biti 22. studenog.

 

Ljubav nema granice... #makelovenotwar #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene