Jedno nije dovoljno

Otkrivamo detalje i DRUGE Tonyjeve svadbe s Dubravkom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što se pjevač Tony Cetinski zakleo na vječnu ljubav Dubravki Dujak, par će vjenčanje i svadbeno slavlje ponoviti i u Hrvatskoj.

Tony Cetinski i Dubravka Dujak na  vječnu ljubav zavjetovali su se u Viktorijanskoj kapelici u Las Vegasu. Poznati pjevač bio je odjeven u odjelo Ivice Klarića, a njegova petnaest godina mlađa supruga zablistala je u mliječno bijeloj vjenčanici koju je za nju dizajnirala modna kreatorica Matija Vujica.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Poslušajte kako zvuči! Tony Cetinski spreman za koncert godine – novim singlom ''Tebi sve dugujem'' najavio spektakl u zagrebačkoj Areni!

Objavljen VIDEO vjenčanja Tonyja Cetinskog - kum bio Elvis!

Toni, kojem je ovo treći brak, na vjenčanju je bio ozbiljan, ali je bilo vidljivo da je njegova Dubravka drhtala od uzbuđenja. Iako je običaj da mladenci za kumove odabiru bliske prijatelje, to na ovom vjenčanju nije bio slučaj. Svjedoci njihova braka bili su imitatori Elvisa Presleya i Marilyn Monroe. 

Posve drugačije od ovog američkog bit će njihovo hrvatsko vjenčanje.

Ono će se održati u petak 30. siječnja  u Vinkovcima, rodnom gradu Dubravke Dujak. Svadbena večera, pak, bit će u poznatom vinkovačkom hotelu, u kojem se ovih dana obnavlja svadbena sala. Toni i njegova supruga tako će biti prvi mladenci koji će u preuređenom prostoru zaplesati vjenčani valcer.

Vlasnici hotela nisu željeli govoriti o svojim poznatim gostima, ali su nam djelatnici potvrdili kako s nestpljenjem očekuju poznatog pjevača i njegovu suprugu, njihovu sugrađanku. Na svadbenoj će večeri biti posluženi slavonski specijaliteti, ali se ostali detalji drže u tajnosti. Poznato je da je mladenkin kum PR menadžer Davor Grgin.  Budući da je sam Toni izjavio da će njegova kuma biti pjevačica Severina, čini se da će krajem siječnja grad na Bosutu biti prepun domaćih zvijezda.

Mladencima još jednom čestitamo!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene