Obiteljski prijatelji

Talentirani Hrvat kojeg obožava Angelina Jolie

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tomislav Božović, bivši gitarist grupe Kojoti, od svih članova benda ostvario je najrespektabilniju karijeru.

Nakon raspada Kojota Tomislav Božović otišao je u London, gdje je glumio u filmu Angeline Jolie, stvarao glazbu za serije kao što su Uvod u anatomiju i Sinovi anarhije te bio nominiran za nagradu Oscar za glazbu iz filma s Johhnyjem Deppom. Kao i većina ljudi, i on je bio fasciniran Angelinom Jolie kada ju je upoznao, a najviše ga se dojmila njezina skromnost.

Glumci su povraćali od muke na setu filma Angeline Jolie!

'Za početak od svih ostalih megastarova je najnormalnija, ovo što sam ja upoznao. Ona se baš posveti tebi i zanima ju šta pričaš. Bila je jako normalna, dolazila je na snimanje bez šminke, u nekim bajkerskim čizmama... I s glumcima i statistima imala je jako dobar odnos', kaže Tomislav. Uz to što je dobio priliku glumiti, imao je i čast napisati čak 4 skladbe za film 'U zemlji krvi i meda'.

A glazba je bila i povod njegova prvog razgovora s Angelininim suprugom, Bradom Pittom. 'On je došao kao fotograf, koji je bio jako super cool. Ona mu je šapnula da smo mi bend koji je ona navodno slušala i bila je oduševljena mjuzom, i onda nam je Brad rekao da nas ona sluša dan i noć, zna napamet sve stvari i onda je došao i upoznao se Ja sam Brad' kao nisam znao', sjeća se glazbenik i glumac.

 


Poznati par je brzo šarmirao svojom emotivnom osobnošću te je s njima, posebice s Angelinom, i danas u kontaktu, najviše u vrijeme božićnih blagdana kada mu šalju i poklone.

Nakon filma vraća se svojoj prvoj strasti, glazbi. Na jednom od nastupa s poznatim londonskim bendom, zapazio ga je Jack Savoretti, engleska pop rock zvijezda te ga ubrzo angažirao u svojem bendu. Zbog glazbene kemije Savoretija i Toma, njihov album "Before the storm" osvaja lovorike. Sudbina mu se i ovog puta nasmiješila te je dobio ulogu u Boyleovom novom filmu. Tom nam je otkrio kako će u filmu vjerojatno glumiti s Leonardom DiCaprijem, s kojim se već družio.

Umjetnik zarazne energije i velikog osmijeha svojim životom daje primjer kako se snovi ostvaruju, samo treba odlučiti vjerovati u njih. Pogledajte i cijeli intervju u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene