Težak posao

Glumci su povraćali od muke na setu filma Angeline Jolie!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Da biti glumac nije nimalo glamurozan posao pokazuju i glumci u Angelininom filmu o Louisu Zamperiniju.

Nasilne scene 'slomile' su glumačku ekipu novog filma Angeline Jolie. Naime, glumci novog filma 'Unbroken' o Louisu Zamperiniju otkrili su kako su nakon snimanja nasilnih scena povraćali i plakali od muke.

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Angelina Jolie napokon progovorila o braku s Bradom Pittom

Japanska pop zvijezda Miyavi koja igra nadzornika Matsuhiro Watanabe u filmu, priznala je kako mu je nakon scene u kojoj brutalno pretuče lik Louisa (kojeg igra Jack O'Connell) pozlilo.

'Bilo je strašno mučenje mrziti ostale kolege glumce. Kada sam ih trebao izmlatiti, nisam htio biti samo loš lik, htio sam mu dodati i dozu čovječnosti. Bilo je sadistički i potpuno traumatizirajuće', rekao je glumac za Vanity Fair.

Otkrio je i kako je Jolie bila jako uvjerljiva i htjela je upravo njega za ulogu u svojem filmu 'Unbroken'. 'Ta priča je i dalje jako bolna za moju zemlju, no ona mi je rekla da želi povezate sve zemlje u koje su preživjele takvo ratno nasilje', rekao je.

Oglasila se i sama Angelina Jolie o toj temi, te je govorila kao redateljica na koju je jako utjecala ta priča. 'To je bilo jako emotivno iskustvo za mene, gledati nekoga tko može pogledati svoj cijeli život', rekla je slavna hollywoodska zvijezda.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene