Ovo inače ne radi

Za sve je kriva Snježana Mehun! Nives Celzijus pojavila se na mjestu na koje nikad ne ide

Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 5 Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 5 In Magazin 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus, Dalibor Petko (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Snježana Mehun (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Antea Kodžoman (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 7 Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 6 Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 5 Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 4 Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 3 Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 2 Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 1 +0 Revija Snježane Mehun (Foto: PR) Galerija

Street style revija modnog brenda "Duschess" na zagrebačku je špicu privukla mnoge poznate dame. Nives Celzijus otkrila je zašto izbjegava pojavljivanje na špici. Bivša Kraljica Hrvatske Antea Kodžoman je u top-formi i 20 godina nakon osvajanja titule, a jedna poznata pjevačica napokon je položila vozački ispit.

Zagrebačka špica vikendom se pretvara u modnu pistu! Prošle subote i doslovce! Snježana Mehun predstavila je modele svojeg brenda Duchess.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

''To je jedan fenomen da se ljudi srede, osobito žene, najbolje što mogu, obuku, našminkaju, i sad paradiraju! Doslovce paradiraju! I kad mogu naći mjesto, ne mogu naći mjesto po kafićima, pa naprave cijeli đir jer čemu toliko sređivanje u subotu ujutro ako ne napraviš 3-4 đira po cijelom gradu'', kazala je Snježana Mehun.

Dok mnoge dame žele vidjeti i biti viđene na špici, jednoj to ne pada na pamet. Samo zbog Snježanine revije na špici se pokazala seksi Nives Celzijus.

Nives Celzijus, Dalibor Petko (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Nives Celzijus, Dalibor Petko (FOTO: Borna Filic/PIXSELL)

''I mogu vam reći da je ona jedna od rijetkih osoba u Hrvatskoj koja me može navesti na subotnju špicu, da dođem ovdje u najgore vrijeme, kada je sve ovako prekrcato. Zaista ne znam za koga bih to napravila'', kazala je Nives.

U top-formi špicom je prošetala i Kraljica Hrvatske '99-e. Bivša manekenka Antea Kodžoman direktorica je marketinga nogometnog kluba Lokomotiva.

''Ovo je stvarno ozbiljan posao, nije to samo marketing, i nabava i organizacija same utakmice. To je stvarno ozbiljan posao. Ima i drugih žena, da ne mislite da sam jedina'', otkrila je Antea koja je titulu ponijela sa samo 17 godina, a i danas izgleda besprijekorno.

Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 7 Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 7 Foto: In Magazin

Još je jedna poznata dama ljubiteljica kreacija Snježane Mehun i njezina kreativnog tima dizajnera. Pjevačica Colonije Ivana Lovrić može se pohvaliti novim uspjehom. Položila je vozački i sjela za volan.

Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 1 Revija Snježane Mehun (Video: IN Magazin) - 1 Foto: In Magazin

''Prošlo je super, prošla sam, položila sam iz prve, nećeš virovat! Al' se bojim vozit, nisam još sigurna. Bočno parkiranje je najteže. Ajme meni, sve mi je najteže! Ima situacija kad ne znam što bi napravila... Samo pustim volan i ništa ne napravim'', kazala je nova pjevačica Colonije.

Kormilom svojeg brenda Duchess Snježana upravlja sasvim sigurno, a čini se da će ovog proljeća i ljeta njezini modeli preplaviti špicu.

Snježana Mehun (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Snježana Mehun (FOTO: Borna Filic/PIXSELL)

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene