Sve znamo

Severina nam je otkrila svoje planove za ljeto: S kim, gdje i kada?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severinin radni raspored je ovog ljeta popunjen. Koncerti su već odavno zakazani, snima se i novi videospot, a ljeto ne bi bilo potpuno kada se pjevačica u pauzama, ne bi malo i odmarala. Pitanje je samo s kim ;)

Severina se na neka mjesta uvijek rado vraća. Sezona kupanja i dobrih provoda na plaži Maestral u Pržnom, u Crnoj Gori, otvorena je upravo njezinim koncertom. Ovih dana snima videospot i za novu pjesmu ''Calimero'', koju njezini obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju. Koncerti su već zakazani.

Pogledaj i ovo Severina "Seve, imam..." Severina izazvala ludnicu u haljinici u kojoj je morala paziti na svaki pokret, obožavatelji joj uputili i zanimljive ponude!

Seksi žene: Najbolja bikini tijela na Balkanu

Desetak slobodnih dana u kolovozu iskoristit će za sebe i obitelj. Glavni i odgovorni za odabir gdje će to biti je sin Aleksandar. A zasad se čini da su na popisu Zadar i rodni Split. Posebnih priprema za odlazak na plažu nema... 'Mislim isti su kao i tijekom zime, ali sad to da ne nabrajam, pustim si radije pjesmu, kao sad kad sam bila u sobi, pustila sam ''Đe se kupaš'' to me veseli', priča odlično raspoložena Seve kojoj očito godi hit crnogorskih repera Who See. Kako i ne bi kada se dečki ne daju s prvih mjesta crnogoskih top ljestvica!

Severina, baš kao i većina poznatih imena, voli osamu na plaži, ali ističe - nikada si neće dopustiti pokazati previše. Ne zbog paparazza, nego zbog sebe. 'Nisam to radila ni prije. Ljepše mi je obuć kostim i uživat u novim kupaćim kostimima', kaže pjevačica kojoj je najljepši odmor do sada bio sa sinom Aleksandrom na Maldovima.

Tko su najtiražniji domaći izvođači, a tko nasljednici nekadašnjih zvijezda YU scene?

 

The sky is not the limit. Your mind is. #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene