Opet IN

Zaljubljena Sandra: 'Ja volim tri muškaraca, volim broj tri'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Društvena događanja u metropoli su počela pa su mnogi s oduševljenjem dočekali druženja i povratak u svakodnevicu.

Brojne poznate dame okupile su se na otvorenju nove modne oaze u središtu Zagreba. Počela je nova sezona, a brojna poznata lica otkrila su nam svoje ljubavne ljetne priče.

Pogledaj i ovo Igor Mešin i Antonia Dora Pleško kao Tereza Kesovija, TLZP "A vidi suza!" Mešina ponijele emocije zbog prisjećanja na neka druga vremena, a nema koga nije uhvatila nostalgija!

NIMALO LAK ZADATAK Pogledajte kako se zvijezde transformiraju

'Kod mene je sve to obrnuto, ja volim na jesen se zaljubit da tu tešku zimu nekako prebrodimo, pa eto 'zaljubim se pet šest puta u roku od tri minuta'. Da volim se zaljubiti', priznaje pjevačica i članica žirija showa Tvoje lice zvuči poznato Sandra Bagarić. 'Ja volim tri muškaraca, volim broj tri', kaže Sandra, no šalu na stranu - suprug i sinovi njezini su najveći obožavatelji i potpora u nadolazećim obvezama koje ju čekaju.

Nova sezona showa uskoro počinje. 'Svi su sjajni natjecatelji, ima sjajnih transformacija, evo i mi beskrajno uživamo, ja se nadam da će i gledatelji navijati, da će nas komentirati, da ću ponovno dobivati dobre komade mesa u dućanu, zbog protekcije. Da će reći to je ona teta. Bit ću ponovno IN', šali se Sandra. Zato se ove nedjelje udobno smjestite pred male ekrane. Spektakl počinje! Šta vas čeka pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene