Novi TLZP

NIMALO LAK ZADATAK Pogledajte kako se zvijezde transformiraju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

za nekoliko dana počinje nova sezona popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato, a prije toga pogledajte i kako izgledaju pripreme iza scene.

Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Ivana Marić, Maja Šuput, Renata Sabljak, Dušan Bućan i Ivan Šarić započinju svoju novu avanturu, a prije prvih nastupa bilo je potrebno odraditi pripreme za izradu maski koje će kroz čitavu sezonu showa Tvoje lice zvuči poznato morati nositi kako bi što uvjerljivije oponašali glazbene legende.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi TLZP Nove transformacije su spremne - evo što vas čeka u nedjelju!

Oduševio je milijune, a sada se Mario Petreković vraća na male ekrane

Osim glasovno i scenski uvjerljivog nastupa, od izuzetne je važnosti učiniti lice pjevača prepoznatljivo, stoga je izrada maski i sam proces transformacije ekipi iz šminke najveći profesionalni izazov.

Prije nego što kandidati krenu s prvim vježbama za nastup, predstoji uzimanje otisaka lica svakoga od njih da bi se po potrebi izradile specijalne maske uz pomoć kojih bih se natjecatelji što uspješnije transformirali u neku ikonu iz glazbenog svijeta. Obzirom na specifičnost i fizičku predispoziciju svakog kandidata protetičari prvo moraju napraviti odljev koji će ima kasnije služiti za izradu maski lica kako bi što više nalikovali na zadanog izvođača.

Zvuči jednostavno, ali je daleko od toga jer je potrebno puno iskustva i vještina kako bi masku mogli spojiti s licem, a da sve to savršeno pristaje. Kako se u ovom showu vidi svaki detalj jer kamera snima krupne planove, preciznost je od iznimne važnosti.

Kako će se osmero novih kandidata popularnog showa snaći u zahtjevnim transformacijama vidjet ćemo već u prvoj epizodi nove sezone u ovu nedjelju od 20 sati na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene