Tvoje lice zvuči poznato

VIDEO 'Ja sam sebi još uvijek ona ista djevojčica'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uvijek vedru i NAsmijanu, opernu pjevačicu Sandru Bagarić, svake nedjelje gledamo u žiriju showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Iako je blaga s komentarima kada se radi o natjecateljima, u privatnom životu uvijek kaže što misli.

Iako se temperatura približila ništici, operna pjevačica Sandra Bagarić prošetala je s nama s velikim osmijehom na licu. Budući da joj je u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' povjerena odgovorna uloga članice žirija, zanimalo nas je kakav odnos ima s natjecateljima.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Nostalgija i puno smijeha! Ova fatalna plavuša vratila je Navojca u djetinjstvo: "Kad je ona bila na televiziji, majke su očevima zaklapale oči, a sad kad tebe vide..."

Sandra Bagarić o Vandi Winter: 'I bolja si i ljepša od originala'

'Oni su stvarno svi ko školarci,dolaze, gledaju u nas, treba im pomoć, beskrajno se zabavljamo, puno puno se smijemo, možda nekima čak idemo i na živce s tim našim smijehom', kaže Sandra. Za sudionike showa ima samo riječi hvale, a najviše ju je iznenadio karakter Baby Dooksa. U showu je blaga s komentarima. Konstruktivnu kritiku, kaže, natjecateljima može udijeliti i kad se kamere ugase. Međutim, to ne znači da ne izražava svoje mišljenje: 'Na žalost za mog muža i djecu sam osoba koja nema ništa ispod tepiha'.

Sebe opisuje kao ozbiljnu pjevačicu neozbiljnog karaktera. 20 godina karijere vrlo je brzo prošlo, voli reći: u igri, a uz mnogo glazbenog iskustva, stekla je i ono životno. Sa suprugom, klaviristom Darkom Domitrovićem, ima dvojicu sinova. 'Ja sam sebi ista, ja sam sebi još uvijek ona mala razdragana curica koja je '92. došla iz Sarajeva. Ovaj, nekako sam to dijete zadržala u sebi, i smatram to ustvari svojim najvećim uspjehom', kaže pjevačica a vi cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene