Vanda oduševila

Provjerite sami - transformacija koja je bolja od originala?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vandina pobjednica, Minea oduševila kao Mc Hammer

VIDEO: Sve nastupe iz showa TVOJE LICE ZVUČI POZNATO gledajte na OYO, a najbolje dijelove na službenoj stranici tvojelice.hr.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Pobjednički nastup pogledajte ovdje!

U trećoj emisiji sve popularnijeg plesno pjevačkog spektakla Tvoje lice zvuči poznato Vandina transformacija proglašena je najboljom, a s obzirom da je dobila priliku utjeloviti omiljenu pjevačicu, izvela je svoj nastup besprijekorno te osvojila najveći broj bodova. Scenografija iz spota Florence & The Machine upotpunila je sjajnu atmosferu i čaroliju Vandine izvedbe pjesme "You've got the love". 

Ja sam ostala bez teksta, samo ću ustati i pokloniti se. Meni kao pjevačici nahranila si mi dušu. I bolja si i ljepša od nje. Odlična si – izjavila je Sandra nakon Vandine izvedbe. Tomo je isto bio oduševljen: Fantastično! Zbilja si uspjela! Goran je prokomentirao: Ovo je bilo toliko fascinantno. Mislim da je ovo najteži broj do sada koji smo vidjeli. Ovo je izuzetno naporno, intonativno zahtjevno, no ti si to s takvom nepodnošljivom lakoćom napravila, da je to bilo sjajno. Pobjednica Vanda je odabrala udrugu Krijesnice kojoj će u njeno ime Nova TV donirati novčani iznos od 10 000 kuna. 

Prava pobjednica - transformacija koja je osvojila žiri!

Najzahtjevniju fizičku preobrazbu napravila je Minea koja se transformirala u MC Hammera. Nakon njenog nastupa svi su ustali na noge i nagradili i nju i cijeli tim šminke, kostimografa i sve koji su bili zaslužni za ovakvu nevjerojatnu transformaciju gromoglasnim pljeskom. Čak i kad si se jako približio Hammere moj, i dalje nisam vidio gdje je tu Minea. – komentirao je Goran. Ti moraš doći u teatar, ti si odlična pjevačica ali si i glumica, svaka čast. – izjavila je Sandra.

Giuliano je kao Bebek ostavio također dobar dojam, te prema Goranovim riječima bio je ne možda vjerna kopija, nego malo nevjerniji original: ''Odlično si skinuo glas, Željkove mote''.
''Priznajem da me svaki put Giuliano iznenadi pjevanjem. Ti si u tome!'' – komentirao je Tomo.

Baby Dooks je dao sve od sebe plesajući i pjevajući kao Psy. ''Ovo je bilo fantastično. Genijalno pjevaš, imaš oko za skinuti ženu, i muškarca sad smo vidjeli i jedan sjajan ples.'' – izjavio je Goran. ''Smršavio si jedno 3 i pol kile.'' – primijetila je Sandra. ''Nisam bio siguran hoće li preživjeti do kraja, no svaka čast. Mislim samo da si malo fulao tekst! ''– izjavio je Tomo.

Gostujući član žirija Boris Đurđević komentirao je Ronaldov nastup riječima:

Onako s pet metara nema razlike. Nije lako skinut Indiru, njenu specifičnu energiju, osobnost, pjevanje, svaka čast, same riječi pohvale. Goranu se također svidio nastup Indire br.2 te je rekao kako je pogodio jako puno stvari, glas, pokret.. U nekim momentima je sličnost bila nevjerojatna. Glasovno to nije bilo kroz cijelu pjesmu no to ne umanjuje veličanstvenost ovog prikaza. – komentirao je Goran.

Jasna je postala Davor Gobac, a izvedbom ''Donne'' iznenadila je žiri svojom transformacijom. Teško je jednoj ženi imitirati Gopca, no ti si čudo od žene. Gluma ti jako pomaže kod pjevanja. Jako si me zabavila, odlična si bila. – komentirala je Sandra Jasnin nastup. Malo mi fali njegov nekontroliran element. – nadovezao se Tomo.

Jima Morrisona utjelovio je Mario Petreković, a i obrat na energetskom nivou dobro je došao ovom natjecatelju koji mu je donio dobre rezultate glasovanja na kraju emisije. Jako me iznenadila kvaliteta pjevanja, iznenađen sam, super pjevanje. – komentirao je Tomo Marievu transformaciju. Ovo je živi dokaz da je Jim rođen u Bjelovaru i da je Mariev rođeni brat. – izjavio je Goran.

Utegnuta u lateks Andrea se ovaj put transformirala u Kasandru. Fantastičan izgled, dobra je obrada, dobra si u mimikriji, uvijek si u tome svježa, nova.
Fali ti samo pola metra u visini, ali tu si negdje. – komentirao je Boris. Iznenadio me tvoj glumački pristup. Bila je ona pojavom jako upečatljiva, no jako si ju dobro skinula, sjajno si obavila posao. – komentirao je Goran.

Na kraju emisije je svaki kandidat izvrtio foto rulet, a možda najveće čuđenje zanimanje je izazvao novi zadatak za Ronalda Brausa koji je dobio dvije osobe - Ivu Robića i Zdenku Vučković, ali i Andrea koja je dobila zadatak transformirati se u Tonija Cetinskog. Maria ćemo iduće nedjelje vidjeti kao Dinu Dvornika, a Vanda Winter preobrazit će se u Ninu Badrić. Minea će postati Kylie Minogue, a Giuliana ćemo prepoznati u spotu grupe Queen. Jasna ovaj put postaje glazbena ikona Madonna, a Baby Dooks će morati proći transformaciju u Jasenka Houru iz Prljavog kazališta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene