Velika uloga

Robert o potomcima: 'Preporučio bih to svima!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je Majčin dan još uvijek daleko popularniji, 19. ožujka u prvi plan dolaze - očevi. U većini zemalja Dan očeva obilježava se u lipnju, no u Hrvatskoj se slavi na blagdan sv. Josipa. Poznati Hrvati za inMagazin otkrili su sve o, kako neki kažu, najtežoj životnoj ulozi.

Iskustva su različita, no većina bi očeva svoju najvažniju životnu ulogu opisala riječima - slatke brige. Kada smo zatražili odgovor na pitanje isplati li se sav trud, napor i nedostatak slobodnog vremena, dileme nije bilo.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

'Moj otac je uvijek bio prijateljski nastrojen prema meni i sestrama'

'Preporučam to svima, mislim da potomak svakome obogati život', kazao je popularni glumac Robert Kurbaša i otkrio da se veseli i drugom djetetu. 'Volio bih jako imati djevojčicu, ono, za tatu. Muško dijete je za mamu'.

Očevi mališana često strahuju od onoga što im donosi odrastanje njihovih mezimaca, a mnogi u odgoju djece tragaju za savršenom formulom. Da je nešto teže s tinedžerima, zna Igor Mešin, poznati glumac i voditelj.

'Natjecateljska avantura najviše me koštala!'

'Stalno mislim da smo mi bili nekakva drukčija generacija, ali onda se malo raspitam kod mame i tate i saznam da smo možda bili čak i gori', otkrio je Mešin i dodao kako uloga oca često zna biti naporna.

Cijeli prilog o poznatim očevima pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene