Tatina princeza

'Ponekad mi se čini da se ni ne sjećam života prije njezinog rođenja'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Otkrijte što vam je inMagazin pripremio za ovaj petak!

Pistom Fashion.hr-a dominirali su tamni tonovi. Modra, crna i siva preporuka je domaćih dizajnera za iduću sezonu. No, osim događanja na pisti, donosimo što se događalo i oko nje.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš je navalila VIDEO Pjevača izbezumila nasrtljiva zaposlenica radija!

'Ponekad mi se čini da se ni ne sjećam života prije njezina rođenja', svojedobno je prokomentirao Denis Dumančić, frontmen grupe Leteći odred, rođenje kćerkice Dene. Rekao je i da ga je očinstvo promijenilo te da je kći sasvim razmazio, a mi smo to odlučili i provjeriti. Dvogodišnja Dena prava je ljepotica i šarmira na prvi poged u što ćete se i sami uvjeriti u priči Ružice Đukić.

>> Koja je tajna njezine linije? Danijela priznala ovisnost!

Glumac Emir Hadžihafisbegović oduvijek je imao želju postati sevdah pjevač. Naša ekipa želju mu je ispunila, a usput doznala koliko je dobar nogometaš, tko je rasplakao njegovu suprugu, čijoj je majci redovito kupovao cvijeće i kako je zaradio ožiljke na glavi. Otkrio je i da rubriku 'Petkom s Petkom' u Bosni zovu šunjalicom. Evo i zašto.

18-godišnji Jean Evrard Kouassi iz Obale Bjelokosti novi je miljenik Torcide. Životni put mladog napadača Hajduka, za kojega dolazak na Poljud znači bijeg od siromaštva, donosi vam naš Gordan Vasilj. Ne propustite!

>> Otkrila svoju ovisnost: 'Zbog ovog ne skidam osmijeg s lica'

Na Novoj TV počinje emitiranje šeste sezone popularne humoristične serije Lud, zbunjen, normalan. Što vam donose nove epizode i kakve zaplete čekaju tri muške generacije - Izeta, Faruka i Damira - i najnovijeg - praunuka Džemice, reći će vam Lana Samaržija.

Poslije 15 godina života u Zagrebu, dubrovačka glumica Jelena Perčin dobila je angažman u osječkom HNK te se preselila u grad na Dravi. Kako se snašla u novoj sredini ispričala je Lani Samaržiji.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene