MINUTA ZA DOKAZIVANJE

VELIKI IZAZOV Tko je veći zavodnik?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ivan Dečak i Darko Bakić gostovali su u ovotjednoj epizodi "Petka s Petkom", a pred njima je bio pravi pjesnički izazov.

U ovotjednom izdanju  "Petka s Petkom" gostovao je Ivan Dečak i Darko Bakić iz grupe Buđenje. Tijekom njihovog gostovanja u studiju Dalibr Petko i Mia Kovačić postavili su pravi izazov.  Naime, Ivan i Darko morali su što brže je moguće napisati ljubavnu pjesmu. ''Može, samo da nije tablica množenja'', rekao je Darko prije izazova .

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

No, nije sve bilo tako jednostavno kao što se na prvu čini. Mia je dečkima odlučila malo zapapriti te im je zadala riječi koje su im morale biti okosnica pjesme. Koliko su dečki bili uspiješni? Tko je bio veći zavodnik, Ivan ili Darko? Kako su uspijeli spojiti čekić, traktor, peglanje, podne i sidro u ljubavnu pjesmu, pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene