Vatreni dečko

'On je taj magnet za udavače'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjesma Tango je hit godine koja ne silazi s vrha glazbenih ljestvica. Uz to što njihov singl obara rekorde slušanosti, ovogodišnji Porinovci, grupa Vatra slavi 15 godina na sceni.

Dugo toplo ljeto, virovitčki rockeri započeli su u velikom stilu. S novim Porinom u ruci Vatra je na najbolji način okrunila 15 godina na sceni, a slavlja se jedva netko sjeća.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''Još je teško pričati...'' Dečak objasnio zašto se nikad nije oženio, ali i priznao da Massimovu smrt još nije prebolio: ''Tu i tamo nekontrolirano briznem u plač...''

'Anegdota ima pregršt, prije par tjedana svirali smo na strossmayerovom trgu u Zagrebu i nakon koncerta smo doznali da je došao jedan stariji gospodin na sjekirom i pokušao presjeć kablove od struje, u čemu ga je spriječila policija', priča frontmen benda, Ivan Dečak.

Vrh HR TOP 40 i dalje pripada Vatri i njihovom hitu 'Tango'

Obožavateljice su na svu sreću mnogo staloženije, ali i mnogobrojne, pa momke na sceni nerijetko dočeka kiša donjeg rublja. A pravi srcolomac u bendu bio bi… 'Pa ja mislim da je to naš basista Tomislav Šušak, on je onako apolonski građen, ima te lijepe tetovaže, ima old fashion ali kul frizuricu, jako mu dobro stoje brkovi, malo je viši od mene i mislim da je to to, on je taj magnet za udavače', kaže Ivan.

 
Post by Vatra.

Ni jedina dama u bendu ne prolazi nezamjećeno kod muškog dijela publike. Od fiksiranih pogleda predanih fanova, do golih torza, Ireni nikad nije dosadno. Za Ivana uz sav glazbeni uspjeh, onaj najveći istovremeno je stigao i u privatnom životu. Koliko god da je odgađao roditeljstvo, toliko danas uživa u brizi oko kćerkice Dite.

 
Post by Vatra.

Pogledajte cijeli prilog o Vatri u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene