'Ok, ja sam kraljica Elizabeta'

Otkrili svoju ljubavnu priču: Paula Jusić odolijevala je Đelinom zavođenju

Đelo Jusić, Paula Jusić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Đelo Jusić, Paula Jusić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Đelo Jusić, Paula Jusić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Galerija

Prvi susret sa sadašnjim suprugom, Paula Jusić neće nikad zaboraviti

90-ih godina, bračni par Paula i Đelo Jusić Junior, kao Duo Malibu, u susjednoj su Austriji uživali status zvijezda. Ali na vrhuncu slave, iz ljubavi prema domovini, vratili su se u Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Ema Jusić Udijelio joj savjete Unuka maestra Đele Jusića snimila prvu pjesmu, otkriva kakvu joj je karijeru za života predviđao djed

Prvi susret sa sadašnjim suprugom, Paula Jusić neće nikad zaboraviti. Bio je kraj osamdesetih godina, a Paula je u Lisinskom imala jedan od svojih prvih solo nastupa. Dok je uvježbavala note, prišli su joj Đelo Jusić Junior i Fedor Bojić, upitavši je mogu li joj se pridružiti za klavirom:

''Upoznajemo se, ja sam Fedor Bojić , ja sam Đelo Jusić. Meni je to prošlo negdje pored. I, kasnije prolazim pored njega i vidim: Kako se ti ono zoveš ? Đelo Jusić. Ma daj , molim te. Ok, ja sam kraljica Elizabeta", prepričava Paula prvi susret s Đelom.

Pauli je uskoro zatrebala matrica za nadolazeći koncert, a Đelo joj je džentlmenski ponovno ponudio pomoć. Susret su dogovorili u njegovu studiju.

"Zvonim ja na vrata, izlazi senior Jusić sa lulom . Dobar dan. Rekoh, mislim da sam pogriješila. Sad ja prtljam, ne znam što bi sama sa sobom, i iza njega se pojavi on i kaže, trebaš mog sina? Ja rekoh, da, ali ja nisam kraljica Elizabeta", govori Paula kroz smijeh.

"Ja sam se rodio kad su Dubrovački Trubaduri bili na vrhuncu slave. Moj otac kao voditelj grupe i kompozitor i član Trubadura je bio non stop na turnejama. To su turneje bile po 6 mjeseci . Tad je otac bio u Rusiji kad sam se ja rodio, i majka je odlučila kad već nema jednog Đela doma, da bar drugi bude stalno doma. I tako sam ja dobio ime. Meni nije otac dao ime, nego majka", otkrio je Đelo junior.

Đelo Jusić, Paula Jusić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Đelo Jusić, Paula Jusić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL)

Đelo priznaje da se u Paulu zaljubio na prvi pogled. Počeo joj je pisati pjesme. No ne bilo kakve, već autobiografske.

Iako je Paula još neko vrijeme uspješno odolijevala njegovu zavođenju, more i sol na festivalu u Opatiji učinili su svoje. No osim ljubavnog para, ubrzo se rodio i glazbeni duo.

Duo Malibu bio je iznimno popularan u Istri. Ondje ih je zapazio jedan austrijski menadžer i pozvao ih u Austriju. Već nakon nekoliko nastupa postali su veliki miljenici austrijske publike.

Kad je Paula zatrudnjela, Duo Malibu prestao je postojati. Zapravo je nestalo samo ime. Ostali su Paula i Đelo s početka naše priče, koji i danas često zajedno dijele pozornicu. Njihova producentska kuća potpisuje brojne turističke dokumentarne i promidžbene filmove, videospotove, ali i organizacije koncerta najvećih zvijezda.

Što su još otkrili pogledajte u video prilogu. Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene