ODABRANO IME

ZGODNA TRUDNICA Otkrila nosi li dječaka ili djevojčicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da trudnice blistaju, dokazuje i Pamela Ramljak. Pjevačica je u drugom stanju pet i pol mjeseci.

Ovaj su trenutak Pamela Ramljak i njezin suprug Mladen Salajster zaista dugo čekali. A sada se, nakon tri godine braka, napokon događa. Prije nekoliko dana saznali su divnu vijest. Čekaju dečka. Dogovor je brzo pao i oko imena. Nazvat će ga Antun. Pamela je u 22 tjednu trudnoće i zasad sve ide po planu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

'Jednostavno uživam znači nisam imala nikakvih tegoba, nikakvih bolova, mučnina, ništa. To me sve mimoišlo hvala bogu', rekla je Pamela Ramljak. ' Osjećam se super, beba je živahna, zapravo on je živahan jako, znam gledat televizjiu, pa bude na desnoj strani, pa na lijevoj', otkrila je Pamela.

Ondje gdje će vrlo brzo morati stati na kočnicu jest posao. Još uvijek nastupa, ali veće fizičke napore mora izbjegavati:

'Mi smo se oko toga jako puno razgovarali i došli smo do zaključka da je za sada sve u redu, i ona sjedi, malo je smanjila taj tempo, da bi ostala još jedno mjesec, mjesec i pol, a nakon toga bi se definitivno smirila', savjetovala je prof.dr.sc. Marina Ivanišević.
'Mene pjevanje toliko veseli da sumnjam da to nešto smeta bebi, mislim da će jedino propjevat kad izađe', otkrila je Pamela koja kaže da nema puno trudničkih zahtjeva i želja.
'Inače jedem puno više slanog, rijetko sam jela slatko i prije trudnoće. Niti me sad hvata pretjerana želja za slatkim. Tu i tamo nešto. Evo sinoć sam recimo u ponoć jela špek', priznala je Pamela.

'Ne jedem za dvoje, jedem potpuno normalno kao i prije, samo sada više prehranu koja je bazirana na vitaminima', zaključila je Pamela.

Više o privatnom životu Pamele Ramljak saznajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene