Stiže mala beba

Domaći par ne skriva sreću: 'Ako bude sin, odmah ćemo početi raditi na djevojčici'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela priznaje da su ovaj trenutak jako dugo čekali i da uživa u osjećaju sreće koji ju je preplavio!

Pjevačica Pamela Ramljak i njezin suprug Mladen Salajster će nakon dvije i pol godine braka postati roditelji po prvi puta.

Pogledaj i ovo Franka Batelić (Foto: Instagram) Prekrasna trudnica Franka Batelić pokazala poveći trudnički trbuh: "Moj zadnji posjet studiju u jednom komadu"

 

 

Sreća... Jedina riječ koja trenutno može opisati kako se osjećam. Najveći blagoslov za moga supruga i mene koji smo to dugo čekali... Zahvalna sam na svemu što imam jer sam dobila puno a posebno na muškarcu koji uz mene korača i sprema se na ovu avanturu, i jedino što sam se još nadala i željela je da čujem kako i mene netko zove najljepšim imenom..... #MAMA Bože hvala ti #love #babybump #mommytobe #blessed #happypeople #pamelaramljak

A photo posted by Pamela Ramljak (@pamelaramljak) on

 

'Osjećam se divno, neopisivo trudnički. Nemam nikakvih trudničkih tegoba, nemam čak niti jutarnje mučnine. Ovo je stvarno blaženo trudničko stanje', opisala je Pamela koja otkriva da je jedino što se promijenilo u trudnoći je njezina želja za slatkim.

'Stalno mi se jede stalno. Ja inače jedem previše slatkiša, ali sada mi se stalno jede nutella. Fritule s nutellom bih mogla jesti svaki dan', kaže Pamela a smiješkom na licu.

Uz želju za slatkim, baš kao i većina trudnica Pamela ima slatkih briga s emocijama koje divljaju.

'Uglavnom sam stalno sretna i smijem se, ali se isto tako mogu raspekmeziti na svaku sitnicu. Ali ipak prevladavaju pozitivne emocije pa moj suprug stalno kaže da bi volio da sam stalno trudna', kaže Ramljak, te dodaje da joj je upravo suprug velika podrška.

'Moj suprug je divan, nikad ne propustim priliku da ga pohvalim. Ne samo sad, on je i inače predivan muškarac. Ima jednostavno taj instinkt da čini ženu sretnom.'

 

 

My endless love #loveandmarriage #hubby #blessed #love #pamelaramljak

A photo posted by Pamela Ramljak (@pamelaramljak) on

 

Spol djeteta se još uvijek ne zna, ali Pamela priznaje da ipak ima skrivenu želju.

'Mislim da svaka žena potajno želi djevojčicu, a muškarac sina. Kažemo da nam je svejedno, da je najbitnije da su zdravi, ali postoji ta neka želja. Moj suprug je rekao da ako bude sin, da ćemo odmah početi raditi na drugom dok ne bude djevojčica', kaže Pamela koja svoju sreću nikako ne skriva.

'Ovo mi je najljepši period u životu. Nema ljepšeg nego kad se sve posloži u životu i kad jednostavno trebaš biti zahvalan za sve što se događa i samo uživati.'

'Sreća. Jedina riječ koja trenutno može opisati kako se osjećam. Najveći blagoslov za moga supruga i mene koji smo to dugo čekali. Zahvalna sam na svemu što imam jer sam dobila puno, a posebno na muškarcu koji uz mene korača i sprema se na ovu avanturu i jedino što sam se još nadala i željela je da čujem kako i mene netko zove najljepšim imenom', napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pokazuje svoj trudnički trbuščić. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene