Slavni dvojac

Hoće li ovo biti novi hit koji će zaluditi Hrvatsku?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

P'eggy i Massimo pokazali su se kao dobitna kombinacija u hitovima 'Iz jednog pogleda' i 'Suze nam stale na put'.

Težak je zadatak pred njihovim najnovijim singlom, koji je danas krenuo u osvajanje radijskih etera. Ekipa In Magazina zavIrila je u P'eggyjev studio i doznala kako je proteklo snimanje te kako se slaže ovaj karizmatični dvojac.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''Još je teško pričati...'' Dečak objasnio zašto se nikad nije oženio, ali i priznao da Massimovu smrt još nije prebolio: ''Tu i tamo nekontrolirano briznem u plač...''

Singl "Ispod nekog drugog neba" na najboljem je putu da ponovi uspjeh hitova "Iz jednog pogleda" i "Suze nam stale na put". P'eggy je i ovog puta izvedbu povjerio Massimu, kojem je pjesma u potpunosti "legla".

Vlado Kreslin uz Massima i Nenu Belana u Tvornici Kulture

'Najvažnije je da ja vjerujem u to što radim, i ako ja vjerujem u to što radim, onda je ...mislim da će onda i publika', kaže Massimo.

Kada se radi o tome koliko mu ponuđena pjesma odgovara, kaže da je objektivan. Mnogi su hitovi prvo došli do njega, a kada se nije pronašao u njima, proslijedio ih je kolegama s estrade.

Međutim, u uspješnost suradnje ovog dvojca nema sumnje. Massimova izvedba idealno se stapa s P'eggyjevom glazbom, kao i tekstovima.

'Prije jedno desetak godina Zrinko Tutić, bio sam kod njega nešto, pa sam mu puštao - maltretirao sam ga s nekim svojim pjesmama, i onda mi je on rekao, neću nikad zaboravit (glasom oponaša Tutića): - Slušaj, Peggy. Ti ili moraš ti pjevat il ti nađi svog glasnogovornika i da on pjeva te pjesme. Nema druge', kaže Predrag Martinjak Peggy.

Peggy je u Massimu pronašao ne samo glasnogovornika koji vrhunski interpretira njegove pjesme, već i osobu s kojom odlično surađuje u studiju. Na novom materijalu rade kada imaju inspiracije:

'Dan je takav, netko nije raspoložen, hoćemo, nećemo, nećemo, hoćemo, odemo na kavu, popijemo kavu, i idemo doma. Recimo, ne. Ili nekad dođemo u studio pa snimamo. Ili nekad ja čekam da mi dođe otpjevat vokal, a on dođe s gitarom jer se taj dan njemu sviraju gitare. I onda sviramo gitare', objašnjava Peggy.

No, kada se prime posla, rade punom parom. Nakon zajedničkih uspješnica, očekivanja su velika:

'Ljestvica je postavljena prilično visoko. Mislim da bi Blanka Vlašić malo onako gledala to - opaaa!', kaže P'eggy u šali.

Kako će publika reagirati, tek ćemo vidjeti. No, vlastita su očekivanja zadovoljili:

'Mislim da smo uspjeli postići najbolji zvuk do sada, definitivno. Jako sam ponosan. I nikada mi se nije dogodilo da doma nekoliko puta onako hoću čut, hoću čut stvar', kaže Massimo.

Sigurni smo u to da će Massimovi obožavatelji na tradicionalnom koncertu koji će se i iduće godine održati na Valentinovo, punim plućima pjevati i ovu pjesmu.

Cijeli prilog pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene