njeno drugo lice

Ana se toga više ne sjeća, ali priznaje: 'Taj proces je trajao nekih osam godina'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U rubrici 'Njeno drugo lice' Ana Rucner nam je otkrila kada je htjela odustati od sviranja, kako se nosila s razvodom, ali i o višegodišnjoj borbi s bulimijom.

Poznata violončelistica Ana Rucner priprema se za jubilarni peti festival 'Ana u gradu', a u intervju je otkrila i hoće li sin Darijan nastaviti stopama svojih roditelja  ali i želji za novom ljubavi.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 1 Novi veliki uspjeh! Naša svjetski poznata violončelistica Ana Rucner uz brojne koncerte održala i masterclass u Kini!

Mamini trikovi: Ana Rucner otkrila nam je svoje male tajne ljepote

'Jednom mi je došlo da odustanem za ozbiljno. Sa 14, 15 godina, bila sam na Hvaru u ljetnoj školi, tad sam pukla i rekla sam ja to više ne mogu, htjela sam se kupati. Onda mi je mama u ključnom momentu rekla – moraš', sjeća se Ana svojih početaka. Uvijek je željela biti drugačija, pa je tako počela svirati i na električnom čelu te je uvijek bila poznata po energičnom nastupu. 'Ponese me, šta ja mogu', kaže Ana.

Ana o razvodu s Kalemberom

Njezin sin Dorijan centar je svijeta, no brak s Vladom Kalemberom nije potrajao.

'Krizno je kad je krizno. Ili nešto ne ide zajedno, nije mi to bilo teško priznati i nekako smatram da najnježnije sve to treba ispasti. Mi smo se razveli prije 2 godine, jednostavno nitko nas nije pitao pa mi nikome nismo ni rekli', kaže Ana koja priželjkuje novu ljubav.

Anina borba s bulimijom

Često se odaziva na humanitarne projekte, a sama je pokrenula udrugu za djevojke koje se bore s bulimijom.

'Ja sam zaista prošla sve s tom bulimijom, danas se toga više ne sjećam. Nadjačala sam tu situaciju, bila sam iznad toga. Taj proces je trajao nekih osam godina', kaže Ana kojoj je okidač bila nesigurnost i ružni komentari vršnjaka. 'Ta jedna riječ mi je okrenula život - 'Ja sam debela' i ti počneš vjerovat u to', priča Ana koja je danas zdrava i sretna žena.

Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene