Zaštitno lice

Mamini trikovi: Lijepa Ana otkrila nam je svoje male tajne ljepote

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U predivnom okruženju Botaničkog vrta Farmaceutskog fakulteta u Zagrebu, zatekli smo našu poznatu čelisticu Anu Rucner. Naša showbuzz ekipa popričala je s lijepom glazbenicom, a otkrila nam je i neke svoje trikove te uzbudljive novitete.

Ana Rucner jedna je od onih koja je lako prepoznata i van granica Hrvatske. Uz njezin glazbeni talent, ruku pod ruku ide i atraktivan izgled pa se nametnula kao sjajan izbor za zaštitno lice Olivala - domaće farmaceutske kompanije koja slavi 21 godinu postojanja. 

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 1 Novi veliki uspjeh! Naša svjetski poznata violončelistica Ana Rucner uz brojne koncerte održala i masterclass u Kini!

Poznata farmaceutkinja o kremama kućne proizvodnje: 'Ja se toga bojim'

Anu smo ulovili na predstavljaju novih čarobnih ulja, a prije nego li je zasvirala na violončelu, izdvojila je nekoliko minuta za razgovor. Popričali smo s njom o njezinim navikama, kako njeguje svoju ljepotu, a otkrila nam je i nekoliko svojih trikova. S obzirom da puno radi, nastupa i pod povećalom je javnosti, nameće se jednostavno pitanje – kako uspijeva uvijek izgledati dobro? Osim dobre organizacije, izgleda da prirodni recepti imaju svoje prste u tome.

Mirna Medaković nakon udaje: 'Moj Hrvoje pun je razumijevanja i podrške, zato ga i volim'

1.    Ana, koja je vaša tajna ljepote? Koji je vaš mali ritual svakoga dana?

Nemam nekog trika, no ono što radim redovito jesu maske za lice. Obožavam masku od smilja, stavljam ju na lice svaki drugi dan. Volim i Oivalova ulja za lice. Kad se vraćam navečer s nastupa i imam tešku šminku, jako je važno dobro očistiti lice. I puno pijem vode. Pokušavam spavati puno. Iako ne stignem uvijek spavati osam sati, moj neki mali trik jest da spavam gdje god mogu. Pa makar i minutu. Evo to su moje tajne.

Ana Rucner otkrila: 'Nisam i ne želim biti zaljubljena!'

2.    Rekli ste da ste najraniju njegu o ljepoti naučili od majke, pa koji je njezin najbolji savjet koji je podijelila s vama?

Moja je mama oduvijek koristila prirodnu kozmetiku, i savjet o spavanju dobila sam od nje. Nećete ništa propustiti, odmarajte se. Znam da je uvijek pila puno vode, a nekad su se žene i umivale s mineralnom vodom. A baka pokojna mi je govorila da je dobro i u umivati se naizmjence s toplom i hladom vodom. Nekad je manje više. Pa i u kozmetici. Nekad je bolje kap dobrog ulja, a ne nekih pet krema.

3.    Uz dobru njegu prema svojem tijelu, nedavno ste se posvetili i pjevanju za potrebe snimanja novog spota i pjesme 'To je bila ljubav' s opernim pjevačem Ivanom Jelićem. Pa kako je prošlo snimanje?

To je bilo jako lijepo. Inače, to je pjesma iz filma 'Cigani lete u nebo' i ta pjesma mi se već dugo sviđa i jednostavno je došao trenutak da ju otpjevam. Nekako sve dođe prirodnim putem. Ivan i ja znamo se s akademije, on je sada diplomirao i odlučili smo zajedno to napraviti. On stvarno pjeva senzacionalno. Super mi je to bilo s njim odraditi, ipak sam se držala čela više jer pjevati nije jednostavno uz nekog takvog opernog pjevača.

Ana Rucner: 'U našem slučaju razvod nije kraj ljubavi'

 

Čarobno ulje Olivala sa zlatnim česticama na mojoj je koži ostavilo prekrasan zlatni trag :-)Olival Kozmetika

Posted by Ana Rucner on Sunday, May 10, 2015

Spot izlazi uskoro, a Ana nam je najavila još nekoliko svojih projekata koji će izaći van vrlo brzo. Ali o tome u nekom drugom intervjuu. Pratite sve showbuzz vijesti na Dnevnik.hr jer mi danas pišemo ono o čemu će sutra svi pričati.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene