Mala slatkica

Nives Celzijus o kćeri: 'Taisha je mala haharica i želi biti pjevačica'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Jabuka ne pada daleko od stabla' uzrečica je koju često koristimo kad djeca nalikuju roditeljima. Istinitost ovih tvrdnji provjerila je ekipa inMagazina družeći se s djecom domaćih zvijezda

"Moja obitelj - sretna obitelj" akcija je kojom su se prikupljala sredstva za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Nives Celzijus došla je podržati akcija zajedno s kćerkicom Taishom koja iako je mlađa od svog brate u kući već vodi glavnu riječ.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Sretna i nasmijana Nakon što je u 48. godini dobila prvo dijete, promijenila je imidž i uživa daleko od svjetla reflektora

>> Nives Celzijus: 'Ja sam PR genij'

'Leonne iako je stariji, malo je povučeniji . I onda recimo često primijetim da neka druga djeca znaju odreagirat u stavu napada naspram njega, A Taisha je pak mala haharica, koja bez obzira što je mlađa brani svojeg brata', priča Nives.

Razlike u temperamentu i karakteru između Drpićeve kćeri i sina,  odredit će i njihove buduće pozive. Taishu već zanima sve vezano za showbizznis, pa želi biti pjevačica. 'A Leone nije usrećio oca, i trenutno nema sportske afinitete. Došao je na sat teak wan do-a i pobjegao je sa sata nakon pet minuta. Rekao je mama ja ne želim tamo ići, tamo se tuku djeca, i to nije lijepo. Ja sam rekla dobro Leonne, ali moraš naći neku drugu aktivnost. I onda je rekao, mama jel me možeš upisati na tečaj kuharstva? Rekoh, ok, moram se raspitat jel ima tako nešto za osmogodišnjake', priča poznata mama.

Cijeli prilog pogledajte u prilogu inMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene