Nives ne odustaje

'Ja sam PR genij'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus i dalje vodi bitku s nagradom 'Kiklop' iako je sud odredio kako joj ona pripada.

Roman 'Gola istina' kojega je napisala Nives Celzijus Drpić te 2008. bio je najprodavanija domaća knjiga, no književna nagrada Kiklop nije joj bila uruđena.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Prošli je tjedan napokon i donesena presuda na Županijskom sudu u Puli kako Nives treba dobiti Kiklopa no direktorica sajma Magdalena Vodopija to i dalje odbija.

>> 'Vi se muvate oko Nives Celzijus, po Zrću, a ne znate tko su najbolje pjevačice'

'Meni je sasvim svejedno. Mogu me doživljavati i kao starletu i ženu nogometaša, ženu bez zanimanja. Imam potpuno jasan i zdrav stav o sebi. Ja sam PR genij', rekla je Nives za Story.

'Svaki put kad mi je nanesena neka nepravda, izašla sam snažnija i motiviranija za nove pobjede. Bilo je kriznih trenutaka, borbe sa samom sobom. Kada se prisjetim da nitko od urednika brojnih izdavačkih kuća nije želio ni otvoriti paket s mojim rukopisom 'Gole isitine', a kamoli pročitati ga. Moja potraga za izdavačkom kućom trajala je više od godinu dana', ispričala je ambiciozna Nives. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene