Najbolja pjevačica

Nina Badrić: 'Nekima sam draga, a neki me jednostavno ne vole'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nina Badrić u Skopju dobila još jedno priznanje za svoj glazbeni rad.

Nakon što je u Skoplju primila nagradu za najbolju pjevačicu u regiji i odradila nekoliko nastupa, otputovala je u Beograd gdje je bila posebna gošća na velikom koncertu Sergeja Četkovića. Nina Badrć  svoje glazbeno putovanje nastavlja akustičnom turnejom po Bosni i Hercegovini, a njezina publika nestrpljivo očekuje i novu pjesmu Lozinka za raj.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Nina je prošlog tjedna u Makedoniji primila nagradu za najbolju regionalnu pjevačicu, a to ju je priznanje, jako iznenadilo i razveselilo.

Domaća diva pokazala izvježbane noge - Ona je 'najljepši glas regije'

'Kako netko pjeva, to je stvar ukusa osobnog. Nekom ja mogu biti super, netko me ne voli, ali evo meni je drago zbog ovih što me vole u Makedoniji, (na Mars festivalu, na radijskom festivalu) i što su me počastili jednom prekrasnom uspomenom koju ću nositi u svojoj karijeri', kaže Nina.

Nina tvrdi da je njezin najveći adut u osvajanju publike glazba, te je vrlo ponosna što je tome dosljedna.

'I što pokušavam se držati što dalje od nekih priča koje su u zadnjih par godina jako in i potrebne za neku karijeru, evo ja uporno pokušavam ostati nekako samo još uvijek u glazbi', objašnjava.

Ninini fanovi nestrpljivo čekaju novu pjesmu "Lozinka za raj", koju je snimila sa srpskim pjevačem Željkom Vasićem.

'Pa evo ja sam Željka upoznala baš tada kada me nazvao i rekao da ima jednu lijepu pjesmu i da bi htio da ju poslušam. Čula sam pjesmu i istog trena se zaljubila u stih "Bogu istinu čuvam za kraj". Odmah sam ga nazvala i rekla "bok Željko ovdje Nina, čuj kad se možemo naći" da malo popričamo o svemu tome', kaže Nina.

Oni rijetki koji su pjesmu već čuli, tvrde kako će i ova odmah osvojiti srca publike.

Nina se u prosincu veseli i akustičnoj turneji po Tuzli, Sarajevu i Zenici, a onda prestaje sa svim profesionalnim aktivnostima zbog Božića kojeg već tradicionalno svake godine provodi na isti način.

'Standardno, tradicionalno, u krugu obitelji. Tada nikada ne radim, nikada, jednostavno ne prihvaćam angažmane zato što sam čitavu godinu negdje i onda tih par dana u godini meni je nezamjenjivo biti s mojima', priznaje.

Prilog u cijelosti pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene