Nagrada u Makedoniji

Domaća diva pokazala izvježbane noge - Ona je 'najljepši glas regije'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić sinoć je u glavnom gradu Makedonije - Skopju dobila još jedno priznanje za svoj glazbeni rad.

Organizatori festivala uručili su Nini Badrić nagradu Mars proglašivši je najljepšim ženskim vokalom na prostorima regije. Nina se odužila publici otpjevavši dvije pjesme, a jednu u duetu sa trenutno najpopularnijim makedonskim glazbenikom Danielom Kajmakoskim.

Pogledaj i ovo Nina Badrić bol je ogromna Nina Badrić oplakuje tragičnu smrt djevojčice iz Srbije: ''Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna''

Kako se s godinama nose poznate Hrvatice?

 

Glazbenica je dočekana velikim aplauzom no najvece oduševjenje je izazvao najmlađi sudionik u publici koji je čvrsto zagrlio pjevačicu te je u potpunosti razoružao svojim poljupcima i zagrljajima. Nina je omiljena glazbenica gotovo svih generacija čitave regije kako među publikom tako i među svojim kolegama glazbenicima. Nedavno je snimila duet sa Željkom Vasićem, a pjesma "Lozinka za raj" za par dana naći će se u radijskom eteru te ce biti istovremeno predstavjen i video spot.

Ova lijepa glazbenica privukla je pažnju i svojim stilom. Na dodjeli nagrada pojavila se u crnoj pripijenoj haljini makedonske dizajnerice Elene Luke koju je dizajnirala posebno za Ninu. Otkrila je i vitke noge pa su mnogi zamijetili kako popularna pjevačica izgleda sjajno.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene