Nova ljubav?

Nina o mlađim frajerima: 'Ima tih par dečkića kojima se sviđam'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao iskusna žena, koja zna što želi, Nina Badrić nam je otkrila koje su prednosti pri odabiru mlađih muškaraca, koliko ih ima 'na čekanju' te zašto ne uzima u obzir ljubavne ponude s društvenih mreža.

Koncerti, suradnje sa srbijanskim glazbenicima, pa i snimanja videospotova... Nina Badrić u posljednje vrijeme često boravi u Beogradu. Čini se da je postala i stalna gošća društvenih događaja. S kim će u obilazak, Nina nije otkrila.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Vitka tijela u bikiniju: Otkriveni trikovi domaćih dama

Ovih dana njezino je vrijeme ipak rezervirano za snimanje novog videospota. Ponovno je angažirala glumca, ovog puta Branislava Tomaševića. Prije njega snimala je s Leonom Lučevom i Goranom Bogdanom. S potonjim su je duže vrijeme i ljubavno povezivali.

Kraljici društvenih mreža, koja sa svojim obožavateljima komunicira na dnevnoj bazi, često muškarci odluče uputiti i pokoje virtualno udvaranje. 'Ima tih par dečkića kojima se sviđam, ali stvari se trebaju poklopit', kaže Nina kojaje bila u dugogodišnjem braku sa šest godina mlađim.

'Iz mog nekog osobnog iskustva nekako su hrabriji, nisu opterećeni, nije ih život još uspio isprepadati, ispreplašit, svaki mlađi muškarac priđe bez trunke straha i srama', objašnjava.

Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu inMagazina.

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene