Važan je prvi korak

Otkrivena tajna: One vole sebe i zato izgledaju tako dobro

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za neke stvari vrijedi se malo pomučiti, a s time će se složiti i domaća poznata lica koja su spremno dočekala ljeto u bikiniju...

Živjeti pred kamerama izazovan je posao jer se pod povećalom prati svaki vaš korak. Pratile vas kamere ili ne, svaka prava dama zna kako je prvi korak u dobrom izgledu voljeti sebe i osjećati se dobro u svojoj koži. Zato je važno brinuti za svoje tijelo, zdravo se hraniti i vježbati.

Pogledaj i ovo showbuzz uvijek pali Dame u ljetnim haljinama: Domaće zvijezde koje su seksi i obučene

Domaće dame su dokaz: Imaju preko 40, a izgledaju puno mlađe

Mnogi su pohvalama obasuli 43-godišnju pjevačicu Ninu Badrić koja je objavila svoju fotografiju u bikiniju s ljetovanja na Hvaru. Pjevačica je uvijek bila ponosna na svoje obline, a zadnje dvije godine aktivnija je u teretani na kružnim treninzima. Ništa ne jede nakon 19h, a iz prehrane je izbacila ugljikohidrate, piše Glorija.

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on

35-godišnja pjevačica Maja Šuput kondiciju održava na koncertima i svadbama, no redovita je gošća i u teretani. Kako ćemo je gledati u novoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato, Maja se pripremala i u teretani a sada skuplja snagu na odmoru u grčkom Mikonosu.

Maja Šuput: 'Dugo sam se nećkala, no to je jedina emisija zbog koje sam žurila doma'

 

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Popularna splitska 43-godišnja pjevačica Severina uživa isticati svoju vitku liniju, a i njezin Instagram profil pun je fotografija u seksi kombinacijama – bilo za nastup, bilo za plažu. Severina je isto tako redovita gošća teretane, a pomaže joj i 15 godina mlađi dečko koji joj pomaže kako bi bila u top formi.

 

A video posted by Severina Vučković (@severina) on

 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

I žena s mora 44-godišnja Danijela Martinović uživa biti na plaži u bikiniju. Ona tijekom cijele godine marljivo trenira yogu, pa joj ni usred zime ne bi bio problem skinuti se u badić. 

Sunce, more, prijateljice - sreća

Posted by Danijela Martinovic on Sunday, July 12, 2015
 

Bez obzira ustajete li prije izlaska sunca ili ste spavalica, nemojtepreskočiti jutarnje vježbanje ;-) #danijelamartinovic #goodmorning

Posted by Danijela Martinovic on Tuesday, July 7, 2015

Poznata 34-godišnja manekenka Iva Jerković redovito vježba kako bi uvijek bila vitka. Možda se tajna krije i u tome što čim ustane napravi 20-tak trbušnjaka, a rezultati se itekako mogu vidjeti na njezinom tijelu. Iva voli i borilačke vještine, a trenutno odmara u obiteljskoj kući u Ninu. 

 

A photo posted by ivajerkovic (@ivajerkovic) on

I 45-godišnja voditeljica Vlatka Pokos poznata je po odrđžavanju svoje dobre forme. Zdrava prehrana je obavezna, a njezin trik se krije u zelenom čaju. Osim što ga pije rashlađenog, njeguje se i kremama na bazi zelenog čaja. Redovito i vježba, a trenutno joj je omiljeni Kickbox.

 

#sailing #summer #sunnyday #croatia #nauticalchannel #love #beatiful

A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene