Veliki gospodin

DOŠLO I DO POVRAĆANJA Koga je izvozao slavni as?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Niko Puljić stigao je na intervju, koji je trebao odraditi u vožnji. Nije ni sanjao što ga čeka...

U Skrivenoj kameri ovog je puta sudjelovao Niko Puljić. Naš najuspješniji automobilist svih vremena pristao je na intervju dok izvodi tekst vožnju na poligonu sigurne vožnje. Nije lako tako provesti snimanje, a ubrzo je toga tonski snimatelj postao itekako svjestan.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Dok su se vozili, zahtjevi su se nizali, pa je ekipa zahtijevala da se vožnja ubrza. Dok je novinarka postavljala pitanja, Niko je stiskao gas, a ona sve teže podnosila vožnju. 'Mene baca u ovim zavojima', rekla je Jelena, a potom izašla izvan automobila.

Kada je nastavila, redatelj je inzistirao na brzoj vožnji, a novinarka je nastavljala sa pitanjima, na rubu povraćanja. Niko je bio strpljiv, ali situacija je ubrzo eskalirala između redatelja i novinarke. Kako se snašao automobilski as, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene