'Nije u šoldima sve'

Imati pa nemati: Bankroti domaćih zvijezda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S neimaštinom se, vjerovali ili ne, susreću i osobe iz javnog života čija primanja prelaze iznose o kojima možemo samo sanjati.

Dvostruki bankrot popularne pjevačice Toni Braxton i financijski krah nekadašnjeg seks-simbola Pamele Anderson samo su neki od primjera.  'Kada govorimo tko će izgubiti novac, ili zadržati novac, zaista se treba postaviti pitanje o kome se tu točno radi. Iz kojeg je socijalnog miljea, kojeg obrazovnog statusa, kako su se njegovi roditelji odnosili prema novcu', kaže profesor i sudski vještak psihologije o novcu Boris Blažinić za inMagazin.

Pogledaj i ovo Željko Bebek Koliko su se promijenili? Kako je u ranoj mladosti izgledala Neda Ukraden, a kako Sanja Doležal? Pogledajte njihove stare fotografije!

Crna ovca u obitelji Middleton – već treću godinu za redom ista priča!

Poroci, rastrošnost i loša ulaganja stvarnost su i za domaće zvijezde. Nekoć vrlo popularan pjevač Danijel Popović izjavio je da nije imao novaca kako bi otišao na sprovod svojih roditelja. Filip Šovagović godinama je podizao kredit na kredit, a iz pakla prezaduženosti na kraju se izvukao zahvaljujući velikim odricanjima. Prije godinu dana je i Zlatko Pejaković priznao da se koprcao u dugovima.

Proglasio bankrot: 'Moram prodati kuću koju sam kupio mami'

'Radio sam jednu kuću, radio sam svašta što nisam trebao raditi, ali eto, i to se dogodi živom čovjeku', kaže Zlatko Pejaković koji je teret neimanja osjetio na svojim leđima.

Dr. Ante Babić kaže: 'Često se događa da profesije koje imaju kratko vrijeme, na primjer sportaši, u 10 godina što imaju top karijeru, prilagode i svoju potrošnju za to, i onda kad im zbog toga što više ne mogu toliko zarađivati padnu prihodi, onda jednostavno uđu u probleme jer potrošnju ne mogu prilagoditi manjim prihodima'.

To se dogodilo i našoj teniskoj zvijezdi. Život na visokoj nozi i loši poslovni potezi Ivu Majoli doveli su do samog ruba. Prijetila joj je i ovrha nad nekretninom u središtu Zagreba. Zbog propalog biznisa s nekretninama mediji su u više navrata pisali i o financijskim problemima Gorana Ivaniševića.  

A da se u nevolji poznaju pravi prijatelji, zna i Alen Vitasović, 'Tisuće ljudi su mi bili prijatelji...stotine, da ne pretjerujem. Kad je ta slava malo okopnila, ostala su ona trojica koja su bila i kada nisam bio poznat'.

Tko još ima problema s financijama pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene