Što starija, to bolja

Najseksi baka Balkana poručila: 'Moja stražnjica je moja prednost!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zrači pozitivnom energijom, ima zarazan osmijeh te već više od 45 godina hitovima osvaja glazbenu scenu!

Epitet 'najseksi baka Balkana' Neda Ukraden zaslužila je, kako svojim izgledom, tako i svojom životnom energijom. Ima lijepih žena, kaže, koje doslovno venu od zlobe. Ona nije takva.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

'Ja sam netko tko drži do toga da ono stvarno što misliš, kako misliš, kakve su ti misli, takav ti je život. Nema te kozmetike, ne postoji taj plastični kirurg ni kozmetika koja će vas uljepšati ako ste vi depresivni, zli i ako imate jedan potpuno negativan stav o životu, familiji, poslu, čemu već. Zato što se to vidi negdje u licu', rekla je Neda Ukraden.

Neda Ukraden promovirala pjesmu 2 i 22 i priznala: 'Može biti i mlađi i stariji, samo da nisam smiješna i tragična u kombinacijama'

No kad je bila mlađa, poput svake je tinejdžerice bila nezadovoljna svojim izgledom.

'Ja sam htjela imati velike grudi i ravnu stražnjicu, a bog mi je dao tako to, je li, otraga. I onda sam stalno plakala i dolazila mami da što me je takvu rodila, da kad se skinem na tjelesnom, svatko me pljasne po 'dupetu'. Stalno sam plakala što sam tako građena, pa zašto nitko drugi nije tako građen. A onda se poslije ispostavilo da je to neka prednost', ispričala nam je Neda.

Kondiciju održava redovitom fizičkom aktivnošću. Izlika ni za jednu ženu, kaže, ne bi trebalo biti. Što je poručila, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene