Neda u novom spotu

'Mislim da me ni rođena mama ne bi prepoznala'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Kad sam prvi puta vidjela mail s pjesmom, mislila sam da su mi poslali njeno trajanje', smijala se Neda Ukraden prisjećajući kako je počela priča pjesme '2 i 22'.

S novom pjesmom '2 i 22' Neda će nastupati na Marco Polo festu na Korčuli, gdje je prije tri godine osvojila prvu nagradu Festivala. Upravo u tom gradu snimljen je i novi videospot.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Obitelj na okupu Lijepa kći Nede Ukredan nije propustila veliki koncert svoje mame, a pjevačicu je došlo podržati i troje unučadi!

Ekskluzivno poslušajte duet Nede Ukraden i Učiteljica - 'Noći u Brazilu'

'Neću reći da sam prelijepa u spotu, ali moj stilist Ivan Frišćić me tako lijepo odjenuo, da si baš dobro izgledam. Bilo je jako uzbudljivo, toliko smo se transformirali, da mislim da me ni rođena mama ne bi prepoznala', rekla je Neda.

U 'Glazbenom showu Dalibora Petka' najavila je uzbudljivo ljeto. 'Radit ćemo, ali uvijek ukradem par dana oko svog rođendana, kad se moja obitelj i ja odmaramo u našoj kući u Boki Kotorskoj'. Neda je rekla da preferira more ispred planina te svirke na plaži od onih u klubovima. 'Volim i izlaske sa prijateljicama i večere u dvoje', rekla je, a oko izbora frajera nije puno birala. 'Može i crn i plav, i mlađi i stariji, samo da ne budem smiješna ili tragična u tim kombinacijama. Želim se lijepo osjećati u muškom društvu, ali ne da me ljudi saželjavaju ili da meni baš bude neugodno zbog njegovih godina', smijala se Neda.

2 i 22 naći će se na njenom novom albumu, koji je najavljen za kraj jeseni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene