Seksi glumac

Zašto se Mislav Čavajda preznojavao pred našim kamerama?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Član žirija Supertalenta, Mislav Čavajda, pokazao je čemu duguje svoje seksi tijelo, ali i otkrio što mu je najveća slabost.

Svi oni koji danima i tjednima razmišljaju krenuti ili ne u teretanu, evo malog poticaja. Član žirija Supertalenta, i glumac Mislav Čavajda, ima zavidno tijelo, koje klesa u teretani. Ipak, ima i on grešne užitke.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

'Nikako, nikako nisam takav fanatik, mislim da je od tri do ekstremno pet puta tjedno posjeta teretani itekako dovoljno', priča Čavajda. Iako ima sjajno tijelo, Čavajdu je teško pridobiti da se skine pred kamerama.

'Mora prvenstveno biti opravdano to skidanje pred kamerama, ne samo radi skidanja i ne da bi osvojili jeftine poene na račun izgleda, nego to mora biti podložno nekim drugim stvarima', priča Čavajda. Ipak, ovo slavonsko dijete ima neke gastro užitke kojih se želi držati. Prije svega, to je, kaže, sarma. 'Na njoj bih mogao živjeti danima', kaže zgodni Čavajda. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene