Promocija knjige

VIDEO Merita Arslani: 'Nema novinara kojeg nije malo strah nekih ljudi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Pouzdan Izvor' ime je novog romana nagrađivane hrvatske književnice Merite Arslani, urednice našeg portala Dnevnik.hr!

'Pouzdan izvor' ime je trećeg romana Merite Arslani. Riječ je o uzbudljivom štivu koje vas vodi u mračni svijet politike, korupcije i tajnih službi. U vrtlogu radnje, glavni lik je hrabra novinarka koja se bori za istinu. Preslika je to hrvatske stvarnosti koja u sebi nosi autobiografske elemente. Naime, Merita se u svojoj 15-godišnjoj novinarskoj karijeri bavila istraživačkim novinarstvom.

Pogledaj i ovo Eric Vidović Uspješan i u SAD-u! Sjajno novo ime zvjezdanog glazbenog neba, Eric Vidović sprema se pokoriti domaću scenu!

Održana promocija knjige Merite Arslani 'Pouzdan izvor'

'Posao je naprosto takav i uvijek si u dodiru s ljudima koji su opasni ili na bilo koji način ti ne pašu. Mislim da je to nešto s čime se svaki novinar susreće i mislim da nema novinara koji nije bio u toj situaciji, da ga malo nije strah nekih ljudi', otkriva Arslani.

Priznala je da je jednom i sama doživjela prijetnju.

'Jednom je bila nekakva sitaucija koja je, hvala bogu, daleko iza mene, ali glatko je riješena jer institucije su zaista odradile svoj posao', otkrila je književnica i novinarka.

Iako je želja za objavljivanjem romana u njoj tinjala godinama, tek prije tri godine skupila je hrabrost te svoj unutarnji svijet pretočila u debitantski roman 'Anđeli će samo zaspati'. Djelo je to koje je zbog svoje književne izvrsnosti nagrađeno Kiklopom. Koliko je Merita zadovoljna postignutim, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene