Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napeti krimić

Održana promocija knjige Merite Arslani 'Pouzdan izvor'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poudan izvor je knjiga koja odlično ocrtava mračni svijet poslovnih ljudi, novinske redakcije, politike, tajnih službi, preljuba, prijateljstva.

U utorak navečer održana je promocija knjige 'Pouzdan izvor' autorice Merite Arslani. Riječ je o krimiću koji odlično ocrtava mračni svijet poslovnih ljudi, novinske redakcije, politike, tajnih službi, preljuba, prijateljstva.

Pročitajte i ovo Joe Biden Otkriveno u knjizi Za neke stvari očito još nije prestar: "Dobar seks" tajna je dugog i sretnog braka Joea Bidena Jadranka Kosor detalji iz života Jadranka Kosor predstavila je svoju knjigu "Premijerka": "Nije obračun ni s kim. Istina nikad nikoga ne smije uvrijediti"

Nova knjiga MERITE ARSLANI - POUZDAN IZVOR krimić je koji nećete ispuštati iz ruku!

Merita Arslani rođena je 1974. godine u Zadru, gdje je na Filozofskom fakultetu diplomirala francuski I latinski. U Londonu završava studij novinarstva na London School of Journalism. Po povratku iz Velike Britanije počinje raditi kao novinarka 'Slobodne Dalmacije', a potom na Gradskoj televiziji Zadar. Prelaskom u Zagreb počinje raditi u 'Jutarnjem listu', gdje se istaknula nizom zapaženih priča i reportaža.

Trenutno radi kao glavna urednica portala Dnevnik.hr. Za svoj debitantski roman 'Anđeli će samo zaspati' dobila je nagradu Kiklop za najbolje debitantsko djelo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene