Chef u Zagrebu

Ni Beyonce mu nije mogla odoljeti - Tko mu ne bi jeo iz ruke?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Chef iz naše iduće priče kuhao je, među ostalima, za Beyonce i Carla Lewisa. Poznati američki kuhar ovih dana boravi u Zagrebu, kojim je oduševljen – pogledajte što nam je sve otkrio.

Iako je Chris Williams kako kaže, oženjen kuhinjom te je u potrazi za novim okusima i receptima već obišao pola kugle zemaljske, ovaj poznati američki kuhar nije mogao ostati imun na ponudu zagrebačkog Dolca.

Hollywoodske dive koje su nekoć golišave hodale crvenim tepihom

Već i prvo jelo ovog nagrađivanog kuhara je bilo ukusno. Jer mu je ljubav prema hrani jednostavno u genima. Naime, u jelima njegove prabake prema kojoj je nazvao obiteljski restoran, inače jedan od najboljih u Americi, su uživali brojni predsjednici, prve dame ali i poznate osobe. 'Carl Lewis je bio, Beyonce... imali smo ih još. Puno košarkaša. Ali još nije bio Prince i radujem mu se. Kada on dođe, mogu zatvoriti restoran i nastaviti dalje', kaže Chris o svojem restoranu.

A najveći kompliment koji je ikad dobio je bio onaj kako njegova hrana vraća u djetinjstvo. Njegovu zagrebačku avanturu pogledajte u prilogu inMagazina, a kuhao je i za Routte 66 festival koji organizira američka ambasada u Zagrebu. 

 

Chef Chris had a great time at Dolac Market, shopping for ingredients for this weekend's Route 66 Festival! More at https://goo.gl/7WiYnD

Posted by U.S. Embassy Zagreb on Wednesday, May 27, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene