Golišave dive

Zaboravite Beyonce i Kim - Ovo su originalne hollywoodske provokatorice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prozirne haljine slavnih glumica i pjevačica bile su pravi hit ovogodišnje Met Gale, kao i filmskog festivala u Cannesu. No, godinama prije Rihanne, Beyonce i Kim, velike hollywoodske dive šetale su u golišavim izdanjima crvenim tepihom.

Među slavnim damama ove godine, čini se, vlada prešutan dogovor oko dress codea – što prozirnije i što otvorenije definitivno je in! Beyonce, Kim i J.Lo na Met Gali, Natalie Portman i Toni Garrn u Cannesu…ovim slavnim curama zajednički je sličan modni odabir – prozirne haljine.

Pogledaj i ovo Tom Cruise i Penelope Cruise - 12 veliki zavodnik Sve ljubavi Toma Cruisea: Fotka jedne od njih nakon rastave postala je pravi hit, a drugoj je prekipjelo zbog kulta čiji je on član

Opa! Priredila pravo golišavo iznenađenje na crvenom tepihu

No, puno prije njih, ne tako čedne hollywoodske dive privlačile su pažnju u izazovnim, golišavim izdanjima.
Prozirne haljine glumice su odavno koristile kao učinkovito sredstvo zavođenjaMarylin Monroe na snimanju filma 'Neki to vole vruće' mušku je maštu golicala u prozirnoj crnoj, čipkastoj haljini.

Glumica Carole Baker izazvala je pravu pomutnju na premijeri filma 'The Carpetbaggers', pojavivši se u raskošnoj večernjoj toaleti modne kuće Balmain, a najupečatljiviji je dakako bio prozirni gornji dio.
Pjevačica Cher 1988. godine na dodjeli Oscara pojavila se u haljini koja je puno više otkrivala no skrivala.

VIDEO Kim zaboravila da smo svi vidjeli – Beyonce

Nekoliko desetljeća poslije, postavlja se pitanje – jesu li J.Lo, Beyonce i Kim samo njihove kopije ili su svojim outfitima dodale 'ono nešto' što njihove prethodnice nisu imale? Pogledajte fotogaleriju i sami prosudite. :)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene