Zlatni savjeti

Kako zablistati na crvenom tepihu? Otkrivamo tajne!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pred vama je neka svečana prigoda na kojoj biste htjeli zablistati? Učite na primjeru svjetskih zvijezda. Donosimo vam sve tajne najvećih stručnjaka zaduženih za to da zvijezde zablistaju na crvenom tepihu.

Gledajući zvijezde ovako nasmijane, teško je zamisliti kako su mnoge od njih tjedan dana ranije vjerojatno stiskale zube dok im je doktor u stopala uštrcavao filere.

Pogledaj i ovo showbuzz Ups! Fotke njenog nespretnog trenutka obišle su svijet, potpunu katastrofu uspjela je izbjeći samo brzom reakcijom

>> Ovo su najbolje čuvane hollywoodske tajne!

Naime, u stopalima s vremenom gubimo masne jastučiće, što hodanje čini bolnijim. Rijetki od nas si mogu priuštiti vojsku stručnjaka kako bi zablistali na nekom važnom događanju. No, to ne znači da ne možemo učiti iz njihovih savjeta.

Modni savjeti

Zato smo okupili najveće domaće stručnjake kako bismo vam otkrili male tajne njihovih zanata. Počet ćemo s modnim savjetima. Za početak razmislite koliko pozornosti želite privući na sebe. Ako je odgovor što više - umjesto svečane haljine odaberite odijelo.

>> Najbolje za kraj: Hollywoodske dive osvojile Cannes svojim toaletama, Nicole Kidman i Uma Thurman zablistale!

Frizura i šminka

Mali trik je i da kosu morate obojiti dva tjedna prije događanja. No, da bi koža u potpunosti zasjala, potrebno je prije šminkera posjetiti i dermatologa koji vam može u usne staviti filere koji im neće promijeniti oblik, već će ih samo napraviti putenijima. Tako će na njima bolje izgledati i apsolutni 'must have' svakog svečanog događanja - crveni ruž.

Manikura  i pedikura

Uz šminku obavezno mora biti usklađena i boja noktiju. Sad ste već gotovo spremni za crveni tepih.

Nema više znojnih mrlja

No, učite li od zvijezda, ne smijete zaboraviti da one, osim u stopala, prije važnih događanja, botox uštrcavaju i u pazuhe. Tako su sigurni da na fotografijama neće biti znojnih mrlja. I za kraj ostaje tek final touch.

Ako ste u zadnje vrijeme prije svečanosti nabacili nekoliko kilograma, poslužite se trikom Brada Pitta koji na crveni tepih ne izlazi bez najboljeg saveznika - steznika.

Pogledajte prilog inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene