Završna ceremonija

Hrabar odabir 45-godišnje Nicole Kidman

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hollywoodske dive uvjerile su nas kako su 40-te doista nove 30-te! Svojim toaletama i osmjesima, zabljesnule su na ceremoniji zatvaranja u Cannesu.

Cannes je zadnjih dvanaest dana živio za film! Mnoge zvijezde prošetale su crvenih tepihom u Cannesu, a sinoć smo napokon i saznali tko su pobjednici. Zlatnu plamu dobio je francuski film 'Adelin život' o strastvenoj vezi dvije djevojke.

Pogledaj i ovo Antonia Kidman - 19 Vidite li sličnost? Njezina sestra velika je holivudska zvijezda, a ona se bavi potpuno drugim poslom u kojem je također uspješna!

>> Hollywoodsku elitu oduševio film s eksplicitnim scenama seksa!

45-godišnja glumica Nicole Kidman zasjala je na ceremoniji zatvaranja, a za kraj je odabrala bijelu usku haljinu bez naramenica sa srebrnim detaljima. Trebalo je hrabrosti za nositi haljinu bez naramenica, no odvažna Nicole prava je maherica na crvenom tepihu.

Nicole je tokom trajanja filmskog festivala iz dana u dan blistala na crvenom tepihu, te je svakim pojavljivanjem mamila uzdahe. Kao članica žirija, a kao i modni uzor, Nicole Kidman nije podbacila.

Za glamur na crvenom tepihu bila je zaslužna 43-godišnja glumica Uma Thurman koja je zablistala u metalnoj haljini koju potpisuje Atelier Versace. Uma je mama troje djece, no to nije naškodilo njezinoj liniji. Cijeli dojam je upotpunila dijamantnim naušnicama, te srebrnim detaljima.

Za kraj se premijerno prikazan film 'Zulu', nakon kojeg je i održana ceremonija dodjela nagrada. Koja vam je bila bolja, Nicole ili Uma? Pogledajte sve u galeriji!

>> Isteklo je 12 dana glamura i blještavilau Cannesu - No, one će se pamtiti!

Festival je protekao baš kako mu i doliči – bilo je tu puno glamura, slavih zvijezda, ludih zabava... razlozi su to zbog kojih slavni iz godine u godinu dolaze na Azurnu obalu, već se veselimo sljedećem 67. po redu filmskom festivalu u Cannesu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene