Samo najljepše

Tko će postati nova Miss Hrvatske?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anketa je gotova, a ovaj petak 12. lipnja saznat ćemo i tko je najljepša Hrvatica! Izbor za MISS HRVATSKE pratite UŽIVO od 21h samo na portalu Dnevnik.hr!

U Crikvenici se sedamnaest finalistica priprema za veliko finale izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta. Budući da ove godine na pozornici neće hodati u kupaćim kostimima, kandidatkinje su svoje najjače oružje pokazale na crikveničkim plažama i ostavile bez daha.

Pogledaj i ovo showbuzz Miss Hrvatske Glasovanje je završilo - saznajte koja je ljepotica prikupila najviše vaših glasova

Ako pitate većinu muškaraca ovako će opisati idealno ljeto. Sunce, more i ljepotice koje ostavljaju bez daha. Finalistice izbora Miss Hrvatske ove su godine najljepše turistice na domaćim plažama.

Kako izgledati kao prava Missica? Tajne su otkrivene!

Nakon kratkog usklađivanja stajlinga, missice su otkrile da na plaži ne vole izazivati pozornost. Kupaći kostim ne smije biti previše minijaturan. Osim atraktivnih kupaćih kostima, kandidatkinje izbora Miss Hrvatske odjenule su i pregače. Uhvatile su se u koštac s pripremom ribljih specijaliteta.

U konkurenciji za najljepšu Hrvaticu – Koja je vaš favorit?

Ipak domaćinstvo se na ovom izboru ne ocjenjuje. Tražimo onu najljepšu. Djevojkama će na tom putu pomoći, uz dijamante, ženina najbolja prijateljica - atraktivna haljina.

Djevojke su morale uvježbati i zahtjevnu koreografiju kako bi u velikom finalu zablistale u punom sjaju. Iako je izgled često presudan faktor, Missice otkrivaju da je žena najljepša ako zrači iznutra. Što su još ljepotice otkrile Davoru Gariću, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene