DAJ SVOJ GLAS

Kako izgledati kao prava Missica? Tajne su otkrivene!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Do četvrtka, 11.06. trajalo je glasanje u našoj ANKETI – saznajte rezultate!

Crikvenicu su ovih dana okupirale ljepotice i to ne bilo kakve nego finalistice izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta. U petak ih čeka veliko finale a do tada kandidatkinje marljivo skupljaju bodove u prednatjecanjima – budite s nama UŽIVO od 21 sat i saznajte tko će biti nova MISS HRVATSKE.

Ovoga puta okušale su se u sportskim aktivnostima i pokazale zavidnu spremnost i kondiciju. Ljepotice su našoj ekipi inMagazina otkrile i male tajne kako izgledati poput prave Missice.

Pogledaj i ovo showbuzz Odgovori koji osvajaju Pitanja na koja nije lako odgovoriti: 'Ako me voli čekat će me'

U konkurenciji za najljepšu Hrvaticu – Koja je vaš favorit?

Ako ste pomislili da su naše misice sretnice koje za svoju vitku figuru mogu zahvaliti samo genima, varate se. Iza ovih vretenastih mišića stoje sati i sati napornih vježbi te aktivan način života. Upravo je sport nova kategorija u kojoj su finalistice izbora Miss Hrvatske testirale svoje granice.

Naši sportski mentori finalisticama su dali nimalo jednostavan zadatak - I u ovom izazovu mogla je biti samo jedna pobjednica. U trenutačnom poretku prednatjecanja, ljepotica koja je daleko odmaknula ispred ostalih je naizgled krhka plavuša Anja Bijelić. Budući da neke još nisu osvojile nijedan bod, napetost među kandidatkinjama postaje sve veća.

Tajna dobrog izgleda

Finalistice izbora Miss Hrvatske samo su za naše čitatelje otkrile tajnu svojeg dobrog izgleda. Idealna tezina(masa) i zategnuti mišići rezultat su aktivnog bavljenja sportom. Pogledajte kako je u Crikvenici i našem VIDEU. 

Rezultate ankete pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene