EKSKLUZIVNO

Prekinula šutnju: 'Neugodno mi je pričati s tobom u gaćama'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska pjevačica Jelena Karleuša otkrila je što priprema nakon duge medijske šutnje.

U intervjuu s balkanskom zvijezdom Jelenom Karleušom, ekipa InMagazina pokušala je doznati što je veže za Zagreb i Hrvatsku.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

'Ne veže me ništa ni za Zagreb ni za Hrvatsku, no budući da sam imala puno poziva od svojih obožavatelja, poslije večerašnjeg nastupa će me vjerojatno vezati lijepe uspomene', rekla je Karleuša. Poznatu pjevačicu uhvatili smo prije samog nastupa pa se ispričala zbog svog oskudnog odijevanja.

Zašto je Karleuša stala u obranu Doris Dragović!?

'Neugodno mi je pričati s tobom u gaćama, ali evo pred nastup smo. Ja inače ovako ne sjedim i ne pričam s finom gospodom', smije se pjevačica.

U Jeleninoj glazbenoj kuhinji kuha se veliki glazbeni 'come back'. Karleuša nam je otkrila i zašto je toliko dugo nije bilo u medijima. 'U lipnju će biti točno godinu dana otkako sam samu sebe 'izgnala' iz svih medija, a ni mediji nisu bili dobri prema meni pa smo se lijepo odmorili jedno od drugog', otkrila je i dodala: 'To je moja najveća medijska pauza u 20 godina karijere'.

Priznala je da njezina djeca ne znaju za njezinu pjevačku karijeru i popularnost. 'Moja djeca ne znaju tko sam ja. One su još male i nisu shvatile sve to. Misle da je to normalno, misle da je svačija mama na naslovnici tabloida ili na televiziji. Kad se šetamo onda im je čudno kad se djeca hoće slikati sa mnom. Onda im kažem - mama je bila dobra i pojela sve iz tanjura, tako će se i s vama slikati ako budete dobre i pojedete sve', otkriva pjevačica i priznaje kako ima puno trikova u rukavu.

A koja je njezina tajna ljepote te što misli da bi žena 21. stoljeća trebala imati, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene