Pjevačica o linču u Beogradu

Zašto je Karleuša stala u obranu Doris Dragović!?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jelena Karleuša otkrila je zašto je javno stala u obranu Doris Dragović.

Buka oko koncerta Doris Dragović u Beogradu ne jenjava. Jedna od rijetkih srbijanskih pjevačica koja je javno dala podršku hrvatskoj pjevačici je Jelena Karleuša. Karleuša je pojasnila zašto je srčano branila kolegicu.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša - 1 najveći obožavatelj! TikTokom kruži video mladića koji je na torzo istetovirao imena Karleušinih albuma, bome nije štedio na veličini slova i vidljivosti!

Srpski tabloidi poručili joj da nije dobrodošla: Evo što kaže Doris Dragović!

'Ona je ovdje predstavljena kao ubojica Srba. I vjerujete mi kad bih ja sada trebala doći i kad bi me udarni mediji nazvali ubojicom hrvatskih vojnika, naravno da bi se to odrazilo na posjećenost mog koncerta. Kada netko tako nešto objavi, mora imati itekako dobre dokaze i razloge za to. U ovome slučaju, razlog je samo politika', rekla je Karleuša.

Karleuša je sličan višemjesečni medijski linč doživjela prošle godine nakon nastupa na beogradskom Ušću, kojeg su neki srbijanski mediji proglasili debaklom. Jelena tvrdi da je to bilo potpuno neopravdano budući da je ondje bilo više od 40 tisuća ljudi.

'Nitko od glazbenika i umjetnika ne zaslužuje uvrede, laži, medijski linč, da ga se naziva ubojicom, neprijateljem nečijeg naroda i tako dalje', zaključuje Karleuša.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene