'Reggae Dalmatino'

Jasmin Stavros ima novi ljetni singl

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon hitova "Opala" i "Južnije, manje tužnije", Jasmin Stavros ima novi ljetni singl "Reggae Dalmatino", za koji je jučer u Šibeniku snimio i spot.

Novi ljetni singl Jasmina Stavrosa 'Reggae Dalmatino' potpisuje Neno Ninčević, a u režiji Željka Petreša snimljen je za njega i video uradak.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros - 2 Detalji posljednjeg ispraćaja Jasmin Stavros često je hodočastio i nikada nije krio da je u vjeri pronašao spas: "Bog ima svoj plan dokad će to biti"

''Kad sam dobio prvi put tu pjesmu izgledala mi je onako dosta čudno. Međutim, kad je bio gotov aranžman, dopala mi se i mislim da je ova moja interpretacija, nije sad da se hvalim, ipak doprinijela da ta pjesma dobije nekakav šarm. Dugo nije bilo ovakve pjesme, neke ljude čak podsjeća na 'Sunshine reggae', ali je tipična dalmatinska", izjavio je Jasmin Stavros za inMagazin.

>> Vrijeđao policajce sa 2,5 promila alkohola u krvi, zaplijenili mu auto

Žureći na snimanje spota, popularni Staki je malo jače stisnuo papučicu gasa pa je morao platiti kaznu.

''Uhvatila me policija, malo sam brže vozio. Oni su bar tako rekli, da sam vozio 170 km/h, ali ne vjerujem zato što mi nisu pokazali, ali sam im svejedno morao platit 500 kn na licu mjesta. A platio sam, što ću'', zaključio je.

Uskoro će 60 godina, najviše uživa u igri s Milom

Iako će za nekoliko mjeseci proslaviti 60. rođendan, Staki je zahvaljujući zdravom načinu života u vrhunskoj formi.

''Stvarno maksimalno zdravo živim, bavim se sportom, uredno spavam, pazim na ishranu, ne pijem ni kap alkohola'', otkrio je tajnu svog izgleda.

Veliku važnost pridaje stylingu, pri čemu ga najviše savjetuje samozatajna supruga, inače dizajnerica, koja se od samog početka njegove karijere drži podalje od medija.

''Nitko ustvari ne zna kako uopće izgleda. Ona je obiteljska žena', tvrdi ovaj Splićanin sa zagrebačkom adresom koji svoje slobodno vrijeme najčešće provodi uživajući u igri sa svojim trogodišnjim unukom Milom.

Cijeli intervju s Jasminom Stavrosom pogledajte u priloženom videu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene